De Gigolo

gevoelige plekjes penis

Ongeveer vier jaar geleden ‘rolde’ Marcel het gigolo-vak in en sindsdien heeft hij het erg druk. Héél erg druk! Toch had hij nog even tijd voor wat Penis Talk.

Hoe zou jij je penis omschrijven/beschrijven?
“Mijn penis is gemiddeld qua lengte en dikte. Dat is ideaal voor de meeste vrouwen. Rond mijn penis is mijn schaamhaar geheel geschoren. Lekker kaal. Dat is natuurlijk erg hygiënisch en wel noodzakelijk in mijn werk als gigolo. Een penis is nooit helemaal recht. De mijne dus ook niet. Er zit altijd wel een ‘kromming’.”

Heb je een koosnaampje voor je penis?

“Echt een koos naampje heb ik niet. Ik noem hem wel eens Willem of Flip. Dat vindt mijn vriendin wel grappig.”

Wat maakt jouw penis speciaal?

“Ik verdien er mijn geld mee en er zijn maar weinig mannen die dat doen. Ik denk dat dat dus wel speciaal is.”

Hoe ziet volgens jou de ideale penis eruit?

“Een ideale penis bestaat denk ik niet echt. Ik ben wel van mening dat ie niet te groot of te dik moet zijn. Dat vinden veel vrouwen toch niet fijn. Maar ook niet te klein want hij moet wel lekker in de hand liggen.”

Waarmee kun je jouw penis nou echt een plezier doen?
“Ik masseer hem regelmatig in met Penis XL crème. Het is een fabeltje dat hij hier groter van wordt maar hij gaat er wel van glimmen en het is heerlijk om hem hiermee in te masseren.”

Hoe ervaar jij contact met de penis van een andere man?
“Ik masseer ook wel eens mannen. Het contact met een andere penis is wel leuk. Omdat ik weet wat lekker is bij een penis genieten de mannen er vaak wel van. Het is niet zo dat ik super opgewonden wordt van een andere penis.”

Denk je dat je als man beter kunt omgaan met een penis van een andere man dan een vrouw?
“Vrouwen kunnen het ook heel goed hoor. Alleen hebben die zeker in het begin wel wat oefening nodig. Ze hebben vaak een zachte hand en doen ook heel zachtjes met de penis. Dat kan heel lekker zijn. Hard kan soms ook heel lekker zijn maar dat wordt vaak door mannen gedaan.”

Wat zouden vrouwen echt moeten weten over de penis?
“Je kunt de penis vergelijken met de clitoris. Je moet er zorgvuldig en rustig mee omgaan. Niet te wild en te hardhandig. En net als bij de clitoris kan de eikel na het klaarkomen heel erg gevoelig zijn. Blijf er dan dus vanaf. Als een man het wel lekker vindt dat je er dan aan komt geeft hij het zelf wel aan.”

Wat is volgens jou een veelgemaakte fout van vrouwen met penissen?
“Ze weten vaak niet hoe ze goed met een penis kunnen omgaan. Bij het pijpen zuigen ze maar en aftrekken gaat ook met lange halen. Probeer het eens anders: geef wat meer aandacht aan de eikel. Draai met je tong rondjes over de eikel en bij het aftrekken ook met je vingers de eikel aaien. Je zal merken dat de man helemaal gek wordt. Het is ook geen éénmalig gebruiksvoorwerp. Doe er dus rustig mee. Je moet er nog lang van genieten.”

Welke boodschap wil je de Vrouwonline lezeressen nog meegeven?
“Vrouwen (en mannen): blijf genieten van dit wonderbaarlijke gereedschap! Als je hem goed gebruikt kun je er heel veel mee doen. Je hebt hem immers niet alleen gekregen om te verslijten met het pissen.”