De lekkerste momenten tijdens de sex volgens mannen

lekkerste momenten sex

Het grootste hoogtepunt komt aan het einde, maar tíjdens de daad komen er ook momenten voorbij die misschien wel net zo bevredigend zijn. Dit zijn de meest memorabele moves volgens het mannenpanel van LotteLust.

  1. Jouw gezicht bij de eerste stoot. Van die blik van genot met een béétje pijn (want hij is zó groot) komt hij al spontaan klaar.
  2. Als je je nagels in zijn billen of rug zet. Het geeft hem het ultieme teken dat hij goed bezig is.
  3. Wanneer je opeens zijn ballen likt. Dan wordt het opeens wel heel moeilijk om het lang vol te houden. (Psst, lees hier nog wat zomerse voorspeltips).
  4. Als je je billen uit elkaar houdt tijdens doggy style. Welke man houdt er niet van een dame met een kinky edge?
  5. Als jij bovenop zit en je diep en langzaam op hem laat zakken. Een vrouw die de touwtjes in handen neemt is onweerstaanbaar.
  6. Als hij jou op het bed magen gooien. Het dominante alfa-mannetje uithangen is een geweldige boost voor zijn ego.
  7. Jouw gezicht als je héél, héél heftig klaarkomtMission accomplished.

Lees ook:

Dit vinden mannen buiten de slaapkamer opwindend

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Tekst LotteLust | Beeld Sanoma beeldbank
LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.