De perfecte balletjes

Sex balletjes

De mooie LUNA-balletjes zijn door het Zweedse design merk LELO gecreëerd om de seksuele gezondheid te bevorderen én uiteraard ook voor puur genot! Little did they know wat Vijftig tinten grijs met de verkoop zou doen…

Zo werkt het:
LELO LUNA bestaat uit twee sets balletjes met een verschillend gewicht. Deze balletjes mag je mixen & matchen, waardoor je lekker kunt trainen en combineren. Inwendig geven de balletjes een heerlijk gevoel wanneer ze bewegen. Je komt hierdoor meteen in een positieve vicieuze cirkel. Je geniet door te bewegen en je spieren aan te spannen. Als jij je spieren aanspant, worden de bekkenbodemspieren getraind en zul je meer en meer genieten tijdens de seks!

De LUNA-balletjes vliegen sinds Vijftig tinten grijs, wereldwijd over de toonbank en zijn nu de bekendste Geishaballen/Ben Wa-balletjes van het moment. In het boek staat een mooie passage over dat Anastacia Steele de balletjes draagt en met behulp van Christian Grey geniet van een heftig orgasme.

De bekkenbodemspier trainen heeft naast seksuele vooruitgang meer voordelen. De balletjes helpen vrouwen zich voor te bereiden en te herstellen van een bevalling en helpen je controle te houden over de blaas.

De Luna balletjes zijn verkrijgbaar in de maten classic en mini.
De Classic variant is ideaal voor vrouwen ouder dan 30 jaar en vrouwen die een bevalling achter de rug hebben.
De Mini variant is ontworpen voor vrouwen onder de 30 jaar die nog niet een bevalling achter de rug hebben.
De LELO LUNA-balletjes worden geleverd met een luxe, satijnen opbergzakje, een handige gebruiksaanwijzing en een garantieboekje van één jaar.