De perfecte man volgens vrouwen

borsten billen man

Verder is hij 1.80 lang, heeft hij kort, donker haar en een gladgeschoren gezicht. Dat blijkt uit een onderzoek dat het kledingmerk Austin Reed hield onder 2.000 vrouwen.

Wijn of bier?
Vrouwen geven de voorkeur aan een man die bier drinkt, in plaats van een man die regelmatig een glas wijn of een borrel drinkt. Een vegetariër is voor de meeste vrouwen een afknapper. Een man moet een goed stuk vlees kunnen waarderen.

Kleding
Is kleding belangrijk? Zeker! De perfecte man moet goed gekleed door het leven gaan, maar niet al te trendy zijn. Met een sportoutfit is niets mis, maar die moet uit wanneer het sportuurtje voorbij is. Vrouwen houden niet van mannen die altijd sportkleding dragen. Daarnaast willen ze een man die van shoppen houdt.

Niet té serieus
De ideale man heeft volgens vrouwen een goede baan. Vijftien procent zegt zelfs een man te willen die een academische titel heeft. Het grootste gedeelte van de vrouwen, 70%, heeft het liefst een man die meer dan haar verdient. Toch moet de perfecte man weer niet té serieus zijn. Ruim 40 procent van de vrouwen heeft liever een man met een goed gevoel voor humor, dan een man die van diepe gesprekken houdt.

Handige man
Om het nog nét iets lastiger te maken voor de mannen, moeten ze ook nog eens handig zijn en goed kunnen klussen. Daarnaast wordt er van de ideale man verwacht dat hij een rijbewijs heeft, kan zwemmen en kan fietsen. Tegelijkertijd moet hij ook gevoelig zijn. Als het aan de vrouw ligt pinkt een man bij een romantische film een traantje weg, belt hij twee keer per week met zijn moeder en zegt hij ‘ik hou van jou’ alleen als hij het meent.

Hoe ziet de perfecte man er voor jou uit?