De perfecte vriendin

geroosterde venkel

Hij moet je natuurlijk nemen zoals je bent, maar je mag best nog wat extra moeite doen om zo leuk mogelijk over te komen. Met deze tips zorg je ervoor dat hij je nóg leuker gaat vinden, dan je al bent!

Geef hem ruimte
Hoe graag je ook alleen wil zijn met je partner, je moet hem wel de ruimte geven. Laat hem dus ook tijd met zijn vrienden doorbrengen. Het is niet erg als jij er af en toe bij bent, maar je moet hem ook zijn eigen gang laten gaan. Je wilt natuurlijk niet dat zijn vrienden zeggen dat jij hem van hun afpakt of dat hij alleen nog maar met jou op de bank zit.

Koop wedstrijdkaartjes
Als je kaartjes voor zijn favoriete club koopt, dan zit je goed. Koop bijvoorbeeld twee kaartjes, zodat hij met zijn beste vriend naar de wedstrijd kan. Je kunt natuurlijk ook kaartjes voor jullie zelf kopen, zodat je interesse toont in wat hij leuk vindt.

Iets van jou achterlaten
Als je nog niet samenwoont, kun je iets vrouwelijks van jou bij hem thuis achterlaten. Laat bijvoorbeeld – per ongeluk – een sieraad bij hem achter. Zodra hij het vindt, zal hij aan jou denken.

Laat een berichtje achter
Stuur hem een leuk sms’je na de avond van jullie date. Zeg hoe leuk het was en dat je graag een vervolgdate wilt. Stuur hem niet te vaak sms’jes, want dat kan hem juist weer afstoten.

Weekendje weg
Stel hem voor om eens lekker een weekendje met z’n tweeën weg te gaan. Zo zijn jullie weg uit jullie eigen omgeving en kun je beter van elkaar genieten. Het zal jullie band alleen maar versterken. Je hoeft niet eens je hotelkamer uit te komen!

Spannend setje
Trek een spannend en bijpassend lingeriesetje aan, waarvan je zeker weet dat hij hem mooi vindt. Kies bijvoorbeeld een setje in zijn lievelingskleur. Licht een tipje van de sluier door te zeggen dat je speciaal voor hem iets mooi aanhebt.

Leef je een beetje in hem in door op te letten waar hij van houdt en wat hij graag doet. Dit zal jullie relatie alleen maar goed doen.