De relatie-expert

geroosterde venkel

Of je nu single, gebonden, verliefd, verloofd of getrouwd bent: je hebt vaak wel een of meerdere dilemma’s in je liefdesleven. Bijvoorbeeld waar je de juiste vent vindt en hoe het komt dat je op foute mannen valt. Maar ook hoe je jouw relatie een oppepper kunt geven of je seksleven uit het slop kunt halen. En wat doe je als je single bent, maar wel een kinderwens hebt? Of als HIJ de ware is, maar geen kinderen wil?!

Het antwoord op deze vragen en nog veel meer vind je in het Handboek liefde & lust van Nathalie Driessen. De antwoorden uit dit boek zijn samengesteld met behulp van tips van psychologen, seksuologen, relatie-coaches, schrijvers en ervaringsdeskundigen. Het boek zal je meer zelfvertrouwen en kennis geven in de liefde.

Hou bovendien Vrouwonline goed in de gaten, want binnenkort start auteur Nathalie met een columnreeks op onze site, waarin ze diverse relatiedilemma’s zal bespreken. Heb jij ook een dilemma? Laat je vraag dan achter onder de artikelen of mail ons op redactie@vrouwonline.nl. Wie weet bespreekt Nathalie ‘m de volgende keer!


Handboek liefde & lust kost € 17,95.