De ultieme verleiding

De belofte aan seks is meestal wel genoeg. Maar als je echt een onuitwisbare indruk wilt maken als verleidster, is het heel handig om te weten hoe je zijn meest erogene zones bespeelt!

We gaan van boven naar beneden

Erogene zone: Hoofd en gezicht
Misschien niet heel voor de hand liggend, maar ook het hoofd en het gezicht zijn erogene zones. Wrijf zacht over zijn oogleden, slapen, mond en voorhoofd, terwijl je hem ondertussen verwent met lekkere kusjes.

Het hoofd en de slapen mag je iets harder aanpakken. Maak met je vingers cirkels over de slapen en maak die steeds groter. Ook heel lekker is met je vingertoppen door zijn haar kroelen.

Erogene zone: Nek en hals
Zak na het hoofd en het gezicht af naar de hals en nek. Dit zijn hele gevoelige plekjes, dus wissel zacht aaien met wat steviger masseren af. Verras hem door:
– op zijn oorlelletje te zuigen of zacht te bijten
– met je tong over de rand van de oorschelp te glijden
– hem zachte zuigzoentjes in zijn nek en hals te geven
– met je nagels in zijn hals te kriebelen

Verleidelijke tip: Zo lang je niet teveel met je tong werkt, kun je deze handelingen ook prima in het openbaar doen. Niemand die aanstoot neemt aan een verliefd stelletje dat elkaars hoofd en nek masseert. En niemand die weet dat dit jullie verleidelijke voorspel is!

Erogene zone: Rug en billen
Een rugmassage is lekker voor iedereen. En als je een beetje je best doet, is het ook heel erotisch!
Op zijn rug zitten een aantal héél gevoelige plekjes. Aai hem eens zacht met je vingertoppen of nagels in zijn zij of langs de bovenkant van zijn billen en kijk naar zijn reactie. Meestal is het wel duidelijk hoe gevoelig het daar is! Dat zijn de plekjes die wat extra aandacht mogen krijgen.

Zorg dat je allebei naakt bent en gebruik lekker geurende olie. Hij ligt op zijn buik en jij kunt naast hem gaan zitten, of schrijlings over hem heen, net onder zijn billen. Masseer afwisselend met vlakke handen en vingertoppen langs zijn ruggengraat omhoog en omlaag, en wrijf ook vanaf de ruggengraat naar de zijden en wissel dit af door met je nagels over zijn rug te kriebelen. Vergeet zijn billen niet!

Erogene zone: Buik
Vanaf de buik is het maar een klein stukje naar beneden naar het allergevoeligste plekje van de man. Vandaar dat de buik, zeker in deze situatie, extra gevoelig is. Sowieso is de buik erg gevoelig, omdat er veel zenuwbanen in liggen.

Hij gaat op zijn rug liggen en jij gaat op je knieën over hem heen zitten.

Duw jouw vlakke hand naar boven met lichte druk startend van de bovenkant van de schaamstreek. Laat jouw handen terug komen zonder druk uit te oefenen en herhaal deze beweging enkele malen. Draai vervolgens je vinger rondjes om zijn navel en maak de rondjes steeds groter tot je ook over zijn schaamstreek strijkt. Draai dan de cirkel om en maak hem weer steeds kleiner tot je weer bij zijn navel uitkomt. Aai dan met je nagels zacht van de navel naar de schaamstreek en terug. Plaag hem door telkens niet ver genoeg door te gaan. Wil je hem helemaal gek maken? Gebruik dan je tong in plaats van je vingers!

Erogene zone: Penis
Hoe je de penis ultiem verwent, hebben we al eerder uitgebreid behandeld in de Penis Special. Klik hier voor het filmpje over Penis Massage. Je krijgt dan allerlei verschillende en spannende verwentechnieken te zien!

Erogene zone: Voeten
In de voeten komen alle zenuwen van het lichaam samen, vandaar dat dit een ultiem gevoelige zone is. Het is dan ook het allerlekkerst om ze gewoon zacht te masseren, je hoeft geen uitgebreide voetreflexmassage te doen. Wil je echt verrassend uit de hoek komen? Neem dan teen voor teen in je mond en sabbel en zuig er zachtjes aan. Dit geeft je partner ongekende sensaties!