De voetbalhuwelijken van onze EK-spelers

geroosterde venkel

Het merendeel van ons Oranje-team is getrouwd en heeft kinderen. Wij zetten een aantal mooie stellen voor je onder elkaar, die waarschijnlijk nog lang en gelukkig zullen leven. Maak kennis met familie Heitinga, Robben en Van der Vaart!

Charlotte-Sophie en John Heitinga
Het zusje van Bolo (Boudewijn Zenden) ontmoette haar Johnny Heitinga in 2004. De ontmoeting werd op 15 juli 2010 gevierd met een trouwerij die wel drie dagen duurde. Het tweetal besloot alle genodigden over te vliegen naar het zonovergoten eiland Ibiza. Onder anderen Sylvie en Rafael van der Vaart, Gordon, Estelle Gullit en het gezin van Boudewijn Zenden waren aanwezig. Charlotte en John kozen voor deze locatie omdat ze er op dit eiland achter kwamen dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje Jezebel. Zij zag op 4 maart 2009 het levenslicht. Inmiddels is het gezin uitgebreid met een jongetje, dat de naam Lennox heeft gekregen. Dit jaar viert het stel hun 2-jarig jubileum.

Bernadien en Arjen Robben
Op 9 juni 2007 trouwde Bayern München-aanvaller Arjen Robben met zijn jeugdliefde Bernadien Eillert. De twee leerden elkaar kennen in de periode dat ze beiden op het Kamerlingh Onnes College in Groningen zaten. Het huwelijk werd dan ook in de Stadsschouwburg in Groningen gesloten. De liefde houdt nog altijd stand; dit jaar zijn zij alweer 5 jaar getrouwd. Hoe kan het ook anders, na zo’n sprookjesachtig huwelijk? In 2008 werd de verbintenis bekroond met hun eerste zoon, Luka. In 2010 volgde eerste dochter Lynn en 2012 werd het jaar van hun tweede zoontje Kai.

Sylvie en Rafael van der Vaart
Toen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart elkaar in 2003 in een discotheek in Amsterdam ontmoetten, wisten zij vast nog niet dat ze elkaar op 10 juni 2005 het jawoord zouden geven. Hét glamourhuwelijk van het jaar 2005 werd exclusief op SBS6 uitgezonden. Een jaar later werd zoontje Damián geboren. Een aantal maanden geleden gaf Rafael aan dat er waarschijnlijk geen gezinsuitbreiding komt. “Maar zeg nooit nooit”, zei Sylvie later. We hebben hier in ieder geval te maken met een sterk echtpaar: Sylvie overwon met de steun van haar man en kind borstkanker. Bij Vrouwonline hopen we dat het stel nog een lang en gezond leven beschoren is.