De voordelen van seksspeeltjes

geroosterde venkel

Mensen die een goede seksuele relatie hebben, leven namelijk twaalf jaar langer en lijken tien jaar jonger volgens het concern. Daarnaast beperkt het je kansen op kanker, hartziekten en het verlaagt je bloeddruk.

Leven verlengen
Een goede reden om een seksspeeltje in huis te halen zou je zeggen. Philips grijpt de kans aan om het taboe rondom speeltjes te doorbreken en introduceert een intieme stimulator. Heel anders dan de al eerder verschenen stimulators door zijn ontwerp én doordat hij verkrijgbaar is in gewone elektronicazaken.

Problemen in het seksleven
Naast dat seksspeeltjes je leven kunnen verlengen, kunnen zij ook je seksleven verbeteren. Meer dan 40% van de vrouwen boven de dertig jaar ondervindt weleens problemen bij het vrijen. De problemen zijn uiteenlopend: van pijn bij het vrijen tot aan het gebrek aan libido. Een stimulator voor de clitoris, bijvoorbeeld in de vorm van een vinger vibrator, kan voor het sneller en makkelijker bereiken van een intens orgasme zorgen. De belangrijkste stap naar de verbetering van je seksuele gezondheid is nog altijd het weer kunnen genieten van seks.

Bekkenbodem
Vrouwen die een kind hebben gebaard kunnen ook profijt hebben bij een speeltje. Na de bevalling kan het zo zijn dat de bekkenbodemspieren dusdanig zijn verslapt dat het moeilijker wordt om tot bevrediging te komen bij de geslachtsgemeenschap. Niet voor niets worden de bekkenbodem spieren seksspieren genoemd. Hoe sterker ze zijn des te intenser het orgasme wordt. Vaginale balletjes zijn goed voor veel genot, maar trainen ook meteen deze spieren. Een gemakkelijke oefening voor tussendoor is een paar seconden doen of je een plas ophoudt.

Gelukkig
Uiteindelijk is het meest belangrijk van alles toch wel dat een orgasme je héééél gelukkig maakt. Zeven op de tien Nederlanders ziet een orgasme zelfs als het toppunt van geluk. En of je nu kiest voor een vrijpartij met of zonder speeltje maakt daarbij eigenlijk niet uit. Oordeel zelf. Verdiep je eens in de mogelijkheden van seksspeeltjes. Misschien gaat er wel een heel nieuwe wereld voor jou en je partner open.