De waarheid over mannen en seks

geroosterde venkel

Er is al veel gezegd en geschreven over mannen en seks. Zo zouden mannen er elke zeven seconden aan denken, willen ze veel vaker seks dan vrouwen en eten ze regelmatig van twee walletjes. Maar wat vinden mannen nou eigenlijk echt van seks? Panorama zocht het uit!

De clichés de wereld uit
Wat blijkt? Lang niet alle clichés over mannen en seks kloppen. Mannen willen het namelijk niet zo vaak als vrouwen denken. Ook hebben vrouwen helemaal niet veel minder zin in seks dan mannen.

Bijna een derde van de mannen heeft een partner die ook meerdere keren per week zin heeft in seks en 7% prijst zich gelukkig met een vrouw die elke dag wel wil! De gemiddelde seksfrequentie van de man ligt op drie keer per week.

Sexy setje
Uit het onderzoek kwam naar voren dat mannen ons veel vaker in sexy lingerie willen zien. 38% van de mannen wil graag dat zijn vriendin hem verleidt met een sexy setje, terwijl slechts 17% een partner heeft die dat ook regelmatig doet. Dus dames, gooi dat lekker zittende omaslipje maar snel achter in de kast!

Geheimen en fantasieën
Verder onthult het onderzoek de geheimen en fantasieën van mannen in zaken als porno kijken, seksspeeltjes, orale seks, soloseks, trioseks en vreemdgaan. En: met wie zouden mannen het liefst een keer een spannend avontuurtje beleven? Onder andere Máxima en Doutzen Kroes strijden om de eerste plek.

Benieuwd naar alle resultaten? Panorama onthult deze week de resultaten in het blad.

Ken jij de fantasieën van jouw man of vriend?