Deze 10 celebs trouwden met ‘gewone’ mensen

celebs gewone mensen

Een onderonsje met Ryan Gosling, een wilde nacht met Orlando Bloom: dat hebben we allemaal weleens voor ons gezien, toch? Maar helaas, zulke sterren liggen nu eenmaal niet voor het oprapen en dus is het bij dromen gebleven. Bij deze 10 ‘gewone’ mensen bleef het niet bij een beetje dagdromen, zij wisten een heuse celeb aan de haak te slaan!

65th Annual ACE Eddie Awards - Red Carpet

Matt Damon en Luciana Barroso

Matt en Luciana leerden elkaar in 2003 in een bar in Miami kennen. Samen kregen ze vier dochters en zijn ze nog steeds dolgelukkig: “Ik heb de jackpot gewonnen met mijn vrouw,” zei Matt in The Ellen DeGeneres Show. Kotszakje anyone?

20th Annual Critics' Choice Movie Awards - Backstage And Audience

Reese Witherspoon en Jim Toth

Een vervelende gast vond het nodig Reese lastig te vallen in een bar en één keer raden wie de damsel in distress uit die irritante situatie redde? Juist, Jim! Ze besloot de held in 2011 te belonen met een huwelijk.

Celebrity Fight Night In Italy Benefitting The Andrea Bocelli Foundation And The Muhammad Ali Parkinson Center

George Clooney en Amal Alamuddin

Ontmoet via een gezamenlijke vriend op een charity-event en nog geen jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje. Amal heeft overigens ook niet de minste carrière: één van de cliënten van de advocate is WikiLeaks-oprichter Julian Assange.

GettyImages-479544890

Prins William en Kate Middleton

Studiegenootjes op de Universiteit van St. Andrew en inmiddels zijn we een Royal Wedding én twee Royal Baby’s verder. Lekker bezig, Kate.

24th Annual Producers Guild Awards - Arrivals

Jessica Alba en Cash Warren

De filmset blijkt een goede plaats voor ontluikende liefdes: Jessica en Cash liepen elkaar tegen het lijf op de set van Fantastic Four. Zij was actrice, hij productie assistent en nu zijn ze trotse ouders van twee dochters.

Gucci And RocNation Pre-GRAMMY Brunch - Red Carpet

Ellen Pompeo en Chris Ivery

En wij altijd maar denken dat supermarktliefdes alleen in films bestonden… Ellen en Chris ontmoetten elkaar bij de groenten en zijn sindsdien een stel.

GettyImages-157349100

Meryl Streep en Don Gummer

Dat er uit iets tragisch ook iets heel moois kan voortkomen bewijzen Merel en Don. Haar man overleed aan botkanker en om even tot rust te komen kon ze in het appartement van haar broers buddy, Don dus, verblijven. Hij kwam eerder terug dan gepland en ze zijn beiden nooit meer weggegaan.

65th Annual Directors Guild Of America Awards - Cocktail Reception

Anne Hathaway en Adam Shulman

Vanaf het moment dat Anne Adam zag, wist ze het: met hem zou ze gaan trouwen. Vijf jaar later, in september 2012, was het ook echt zover. Helderziend, Anne?

Second Annual Baby2Baby Gala - Arrivals

Drew Barrymore en Will Kopelman

Will had al aan het celebrityleventje geroken voor hij Drew ontmoette. Zijn vader is de voormalig CEO van Chanel, als kunst consultant zocht hij schilderijen uit voor onder andere Zooey Deschanel en Robert Pattinson én hij ging naar school met Gwyneth Paltrow. In 2012 trouwden hij en Drew en kregen ze twee kinderen.

American Ballet Theatre 2014 Opening Night Fall Gala

Alec Baldwin en Hillaria Thomas

Bij Alec en Hillaria sprong de vonk over in New York, waar zij werkte als yoga-instructrice. Hm, wij hadden Alec nooit ingeschat als yoga-typetje.

Beeld: Getty