Deze yogaposities verbeteren je seksleven

yoga seksleven

Als er één sport is die heel sexy is dan is dat natuurlijk yoga. Het verbetert je flexibiliteit, verhoogt je bloedtoevoer en opent je hart. Allemaal voordelen die van pas komen tijdens een stoeipartij tussen de lakens. De volgende posities geven jouw seksleven een enorme boost.

Tekst LotteLust | Beeld Shutterstock

Cat Cow

Deze positie versterkt de spieren die samentrekken wanneer je klaarkomt. Een goede reden om deze positie vaker aan te nemen, nietwaar? Ga op je handen en knieën zitten, houd je schouders recht boven je polsen en je heupen recht boven je knieën. Adem diep in terwijl je je rug langzaam buigt. Til je borst omhoog en strek je rug lang terwijl je met je achterwerk naar het plafond wijst. Adem nog een keer diep in en maak je rug zo hol mogelijk. Adem vervolgens uit terwijl je je rug nu juist bol maakt. Herhaal dit een paar keer en probeer iedere keer iets verder uit te rekken. Met deze oefeningen maak je je vaginaspieren ook sterker.

 

Brug

De brug is een eenvoudige manier om je heupspieren goed te stretchen! Ga op je rug liggen en plaats je voeten zo dicht mogelijk achter je billen. Adem diep in en duw je armen en hielen in je yogamat. Breng je heupen zo ver mogelijk richting het plafond. Het is belangrijk dat je je voeten recht houdt terwijl je dit doet. Breng vervolgens je schouderbladen naar elkaar toe en druk je borst zo ver mogelijk tegen je kin. Strengel je handen onder je rug in elkaar en houd deze positie een minuut aan. Je kunt deze positie beschouwen als warming up voor als je on top gaat. Soepele bewegingen à la Shakira gegarandeerd! Met deze tips word je ook beter on top.

 

Cobra

Dankzij deze positie krijg je de nodige energie om na een lange dag nog in te zijn voor een avontuurtje. Daarnaast opent het je hart en daarmee is deze positie indirect verbonden aan seksuele intimiteit. Ga op je buik liggen en plaats je handpalmen plat op je yogamat, ter hoogte van je ribben. Houd je benen tegen elkaar aan en strek ze uit terwijl je met je tenen op de vloer steunt. Laat je ellebogen zakken, houd deze dicht tegen je lichaam, en laat je handen plat op je yogamat rusten. Gebruik de kracht van je rug om je borst van je mat te tillen. Houd dit 20 seconden vast en herhaal de beweging voor extra energie. Wist je dat deze yogaposities ook dienen ook als seksstandjes?

 

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.