Dilemma: Moet ik mijn lesbische gevoelens negeren?

Steffie (30): “Ik heb sinds ruim anderhalf jaar gevoelens voor een vrouw, terwijl ik écht gelukkig getrouwd ben.
Ik ben dol op mijn man en heb twee geweldige kinderen. Daarnaast val ik mijn leven lang al op mannen, hoewel ik sommige vrouwen wel aantrekkelijk kan vinden.

Maar met deze vrouw klikt het enorm en ik begin steeds meer echt verliefd op haar te worden. Ze zorgt voor allerlei chemische reacties in mijn lijf en ik weet af en toe niet wat ik ermee aan moet. Als ik haar niet zie, begin ik haar te idealiseren en ben af en toe hopeloos verliefd.

Jammer
Het slaat nergens op, want zij is ook getrouwd en ik ken haar niet goed genoeg om met haar over mijn lesbische gevoelens te praten. Met mijn man kan ik het niet delen, hij staat totaal niet open voor dit soort dingen. En eigenlijk is het laatste wat ik wil mijn toestand thuis veranderen.

Ik vind het wel heel jammer dat ik nooit zal weten hoe het zal zijn met een vrouw (ik ga in mijn relatie niet experimenteren, dat kan en ga ik mijn man niet aandoen). Wat moet ik hiermee? Wachten tot het een keer overgaat? Of toch iets met m’n gevoel doen? Misschien ben ik een van die vrouwen die er na jaren pas achterkomt lesbisch te zijn en doe ik mezelf tekort.”

CC foto: Scobee Photography