Diner voor twee

Ik ken hem nu een paar weken. Eigenlijk weet ik weinig over hem, alleen dat ik hem wil. Vanavond. In dit volle restaurant.

Iedere date bouwt de spanning zich op. Ik strijk over zijn arm, hij legt even zijn hand op mijn knie. Soms fluistert hij iets in mijn oor, dan voel ik zijn stoppels licht langs mijn wang schuren en ik snuif zijn geur op. Hij geniet ervan om mij te plagen, dat zie ik aan de twinkeling in zijn grijze ogen. Bij iedere aanraking en elke blik voel ik seks, zo ook vanavond.

Vanavond is het menens
Ik stap het restaurant binnen en al bij de eerste blik weet ik dat het vanavond menens is. Hij staat al op me te wachten aan de bar. Terwijl ik op hem af loop knoop ik mijn jas open, hij kijkt me strak aan. Ik kus hem op zijn wang, maar eigenlijk wil ik meteen voor zijn oorlel gaan. “Goed dat je er bent” zegt hij terwijl zijn rechtermondhoek opkrult. Hij knikt naar het tafeltje in de hoek. Zijn vingers lopen via mijn zij naar mijn onderrug, zachtjes duwt hij mij voor zich uit richting het tafeltje.

Hij leidt me naar een tafeltje met hoekbank, grenzend aan een afscheiding. Ik schuif door over de zachte bekleding. Hij schuift aan en sluit me in. Zijn grijze ogen kijken me indringend aan. Met zijn grote hand omsluit hij mijn nek, zijn vingers graven zich in mijn haar en hij trekt me zachtjes naar zich toe. Hij drukt zijn lippen op de mijne, zachtjes likt zijn tong mijn onderlip. Ineens laat hij mij los en pakt de wijnkaart. Hij weet wat ik drink, dus hij bestelt voor ons beiden.

Ik neem kleine slokjes van mijn rode wijn. Ik kan me moeilijk concentreren op wat hij zegt, word afgeleid door zijn bewegende lippen en zijn warme hand op mijn bovenbeen die langzaam noordwaarts trekt. Als vanzelf wijken mijn benen uit elkaar. Hij merkt het en glimlacht. “Ik wil je proeven” fluistert hij. Ik buig naar hem toe en geef hem een tongzoen. “Dat bedoel ik niet.” Hij schuift zijn hand onder mijn rok, kippenvel kruipt via mijn dijen omhoog. Het duizelt me, al na een half glas wijn. Terwijl ik hem veelbetekenend aankijk stroop ik mijn rok iets omhoog. Met twee vingers strijkt hij vederlicht over de stof van mijn string. “Je bent nat”, ik knik en voel het bloed naar mijn hoofd stijgen. Met zijn middelvinger haakt hij mijn slipje opzij, dan voel ik zijn wijsvinger bij me binnen komen. Ik schrik van de kreun die over mijn lippen komt en kijk om mij heen. De enige tafel die ons kan zien heeft gelukkig alleen maar aandacht voor de menukaart. “Damestoilet” gromt hij, en opeens staat hij op.

Ik kijk hem na, trek mijn rok naar beneden en sla de laatste wijn uit mijn glas achterover. Licht wankelend op mijn hoge hakken sta ik op, met een bonzend hart begeef ik me naar de toiletten.

In het damestoilet
Behoedzaam open ik de deur. Het licht is uit. Als ik met mijn hand langs de muur voel op zoek naar het lichtknopje wordt mijn pols gegrepen. Ik word naar binnen getrokken en tegen de koude tegeltjesmuur gezet. Zijn hete mond kust me hard en dwaalt af naar mijn nek. Met één hand sjort hij mijn string naar beneden en mijn rok onhoog. Ik trek zijn overhemd uit zijn broek en kras mijn nagels over zijn rug terwijl ik mijn bekken tegen zijn erectie druk. Ik voel twee handen naar mijn billen gaan en dat hij door zijn knieën zakt. De stoppels op zijn kin prikken tegen mijn bovenbenen. Dan voel ik zijn tong. Ik hijg hard en grijp zijn haren vast. Ik open mijn benen en hij likt me daar waar ik in brand sta. Hij zuigt en hij kust, zijn vingers dringen bij me binnen en ik verlies mezelf.

Tot de volgende keer…
Abrupt stopt hij en komt omhoog. Duizelig van geilheid grijp ik hem vast. “Niet stoppen” hijg ik terwijl ik zijn gulp zoek. Langzaam trekt hij mijn string omhoog en mijn rok weer omlaag. “Tot de volgende keer” fluistert hij in mijn oor. Hij drukt een laatste zoete kus op mijn trillende lippen en glipt de deur uit, mij in het donker achterlatend. Ik kan niet wachten tot de volgende keer.

 

Jouw verhaal op Viva?
Wil jij je seksfantasie ook als blog op Viva.nl, zodat anderen kunnen meegenieten? Mail je heimelijke fantasieën en heetste herinneringen naar
actie@viva.nl, dan maakt Nachtvlinder er een lekker verhaal van.

CC foto: NeoGaboX