Dirty Little Secret: ‘We lagen in een donkere, hete sauna toen ik opeens zijn vingers tussen mijn benen voelde’

seks sauna

Iedere week op VIVA.nl: een Dirty Little Secret, een erotisch verhaal, opgebiecht door een VIVA-lezeres. Deze week: seks in de sauna.

‘Het was een koude, winterse zondag. Ideaal om een dagje te vertoeven in de sauna. Mijn vriend T. en ik hebben beiden een erg drukke baan – hij is accountant en ik ben advocaat – dus een dagje ontspannen hadden we wel verdiend.

Eenmaal onderweg naar het welnessresort zat ik mijn vriend te plagen met al het vrouwelijk schoon dat er zou rondlopen. Hij krijgt altijd erg snel een erectie dus het beloofde een uitdagend dagje voor hem te worden. Toen we ons hadden omgekleed – of zeg maar uitgekleed – keken mijn vriend en ik zo onopvallend mogelijk onze ogen uit. Dat was ook andersom ook zo: T. is namelijk groot geschapen, wat veel bekijks van de aanwezige vrouwen opleverde.

We lagen heerlijk te ontspannen in een donkere, hete sauna toen ik opeens de vingers van T. tussen mijn benen voelde glijden. Er ging een rilling door me heen. Het voelde heerlijk maar ook spannend, want we konden elk moment betrapt worden. Ik hield mijn hand voor mijn mond om maar geen geluid te maken. Net voor mijn hoogtepunt stopte hij. ‘Schatje, we hebben nog de hele dag’ fluisterde hij in mijn oor. De gemenerik.

Halverwege de middag zaten we samen in een bubbelbad. Ik kon het niet laten om met zijn pik te spelen. Ik keek hem diep in zijn ogen aan en zag hoe geil hij werd. Dat was het moment om te stoppen. Op mijn meest verleidelijke manier stapte ik het bubbelbad uit, terwijl mijn vriend me met open mond nastaarde. Dit was zijn straf. De rest van de dag was niet veel anders, we geilden elkaar helemaal op.

Na een heerlijke massage en een Turks stoombad vonden we het welletjes. De avond viel en het was tijd om naar huis te rijden. Het resort lag afgelegen dus wij waren de enige op de donkere weg daarvandaan. Mijn vriend legde zijn hand op mijn bovenbeen en weer voelde ik diezelfde rilling van geiligheid door mijn lijf gieren. De hele dag die aanrakingen en toenaderingen, af en toe iets meer, de naakte mannen en vrouwen om ons heen. Ik was zó opgewonden. Ik maakte zijn broek los en voordat ik het wist had hij de auto langs de weg geparkeerd.

Hij stapte uit, maakte mijn deur open en stak zijn hand uit. We zeiden geen woord tegen elkaar, we wisten wat we wilden. Hij duwde me tegen de auto aan en we zoenden alsof ons leven ervan af hing. Mijn hand ging in zijn broek en langzaam maar hard streelde ik zijn pik. Hij kon zijn opwinding niet meer inhouden en draaide me ruw om. Hij tilde mijn jurkje omhoog, schoof mijn slipje opzij en begroef zichzelf tussen mijn benen. Hitsig neukte hij me vanachter en we lieten onze energie los tot er niets meer van ons over was.

We realiseerden ons opeens dat we midden op een verlaten weg stonden, waar ieder moment een voorbijganger kon opduiken. We keken elkaar lachend aan en stapten weer in de auto. Heerlijk nagenietend van deze spannende dag, reden we naar huis.’

Dirty Little Secret van vorige week lezen? Dat kan: ‘Mijn broer zocht er niets achter: zijn lieve kleine zusje en zijn getrouwde beste vriend’.

Wil jij jouw Dirty Little Secret ook – anoniem! – delen met de rest van Nederland? Stuur je erotische verhaal (maximaal 350 woorden) naar redactie@viva.nl met ‘Dirty Little Secret’ als onderwerp. De beste verhalen publiceren we op VIVA.nl.

Beeld Shutterstock