Dit doet hij voor jou!

geroosterde venkel

Mannen doen veel kleine dingen voor hun vriendin, zonder dat zij het door heeft. Even snel boodschappen voor je doen, je computer maken of flink voor je zweten. Grote kans dat jouw vriend soms zelfs door zijn vrienden in de maling wordt genomen door de dingen die hij voor je doet!

Feeling hot…
Over het algemeen hebben mannen het veel sneller warm dan vrouwen. Bij jou thuis staat de verwarming waarschijnlijk hoger dan hij gewend is. Toch zal hij niet gauw laten merken dat hij het eigenlijk te warm vindt!

De technische held
Als hij een manier ziet om jouw computer, telefoon, iPod of tablet te verbeteren doet hij dat waarschijnlijk. Hij installeert updates of zet nieuwere versies op je apparatuur om het voor jou gemakkelijker te maken. Misschien heb je het wel niet eens door.

Vrienden onder elkaar
Waarschijnlijk plagen zijn vrienden hem regelmatig met de dingen die hij voor je doet. Gaat hij met je mee shoppen, op bezoek bij je ouders of maakt hij tijd voor een romantisch diner? Zijn vrienden grappen ongetwijfeld dat hij onder de plak zit en halen geintjes met hem uit. Lief dat hij dat voor je over heeft toch?

Dromen over Gosling
Wij vinden dat we zelf wel hardop mogen dromen over het goddelijke lichaam van Ryan Gosling. Maar wanneer vriendlief wel heel gecharmeerd is van die leuke actrice, krijgt hij een snauw. Zit jij regelmatig te kwijlen bij een lekkere acteur? Grote kans dat je vriend alleen maar met zijn ogen rolt, terwijl hij hem eigenlijk wel wat zou willen aandoen.

Schat, hoe is het op je werk?
Stuurt je vriend jou lieve berichtjes terwijl jullie allebei aan het werk zijn? Waarschijnlijk doet hij dit alleen omdat hij weet dat jij dat graag wilt. Zelf vindt hij het prima om ’s avonds pas weer contact te hebben en de dag te bespreken.

De koppelaar
Jij vindt het natuurlijk een geweldig idee om zijn single best friend te koppelen aan jouw vrijgezelle vriendin. Je vriend denkt daar misschien anders over. Hij vindt het een beetje ongemakkelijk en is er niet zeker van of het wel klikt. Maar als jij het zo graag wilt, dan regelt hij het voor je. Lief hè?

Doet jouw vriend of man vaak lieve dingen waar jij eigenlijk nooit bij stilstaat?