VIDEO: Dit zijn ze dan: de 4 koppels die meedoen aan Temptation Island 2018

temptation island

Tv-zender VIJF weet wel hoe je de spanning opbouwt. Nadat de Belgische zender eerder de mannelijke en vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2018 bekendmaakte, is nu ook duidelijk geworden welke vier koppels er meedoen aan het programma. Maak kennis met Tim en Deborah, Kevin en Megan, Jeremy en Vanessa en Mezdi en Daniëlle.

In het nieuwe seizoen van Temptation Island ondergaan opnieuw vier koppels de ultieme relatietest. Het wordt ze niet makkelijk gemaakt: een idyllisch Thais eiland, knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen, een luxe resort, veel drank en zon, zee en strand. Toch zijn de vier stellen ervan overtuigd dat hun relatie deze test overleeft.


Jeremy en Vanessa (beiden 23) uit Nederland

Fysiek contact, zoals knuffels en hand in hand lopen, en intieme gesprekken over hun relatie voeren is uit den boze voor Jeremy en Vanessa tijdens hun verblijf op het eiland. De twee zijn al zes jaar samen, maar omdat Jeremy tijdens hun relatie intieme berichtjes naar andere vrouwen heeft gestuurd kan Vanessa hem niet volledig vertrouwen. Jeremy wil tijdens Temptation Island bewijzen dat zij de enige vrouw voor hem is en als dat lukt, is het plan om zo snel mogelijk te gaan samenwonen.

Mezdi en Daniëlle (beiden 20) uit Nederland

Een gemeenschappelijke vriend bracht Mezdi en Daniëlle twee jaar geleden samen. Omdat Mezdi in die tijd misstappen heeft begaan en ze nogal vaak ruzie maken, zien ze elkaar soms periodes niet. In die periodes zoent Mezdi soms met andere meisjes. Hun deelname aan Temptation Island moet ervoor zorgen dat Mezdi bewijst dat hij de ware is voor Daniëlle. Regels zijn er niet: Mezdi en Daniëlle zouden van elkaar perfect weten wat wel en niet mag. Houden ze het vol? Dan wil het koppel gaan samenwonen, trouwen en de wereld verkennen.

Tim (30) en Deborah (25) uit België

Tim en Deborah kennen elkaar nu drie jaar, nadat ze elkaar ontmoetten in de winkel waar zij destijds werkte. Vanwege hun botsende karakters – Tim stond vroeger bekend stond als de playboy van Aalst en bekijkt dingen graag van dag tot dag en Deborah is koppig en een perfectionistische planner – zijn de twee al een tijdje uit elkaar geweest. Als ze de verleiding op het eiland weten te weerstaan, wil het koppel gaan samenwonen en trouwen, maar dan mag Tim niet te intiem zijn of zich alleen op een kamer met andere vrouwen bevinden. Ook wordt hij geacht in het zwembad zijn handen boven het water te houden. Deborah mag niet met een andere man in bed liggen of naaktzwemmen.

Kevin (22) en Megan (18) uit België

Naar hoe het dit Belgische stel op het eiland zal vergaan, zijn wij ontzéttend benieuwd. Kevin en Megan zijn namelijk een jaar samen en in die tijd is Kevin al vijf keer (!) vreemdgegaan. Megan heeft ook een scheve schaats gereden, namelijk om wraak te nemen op zijn slippertje. Het vertrouwen tussen de twee is daardoor een dingetje en dat is dan ook de reden dat ze meedoen aan het programma. Kevin moet Megan tijdens Temptation Island laten zien dat hij voor 100 procent te vertrouwen is. De regels voor Megan zijn simpel: ‘Gewoon niet kussen en geen seks hebben’. Kevin mag geen bed of stoel delen met een van de verleidsters, niet intiem dansen en niet negatief over zijn vriendin praten.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat op 1 februari van start bij RTL 5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron en beeld VIJF