Doe jij al aan sexting?

telefoonsex

Wat is sexting eigenlijk? De naam verklapt het al een beetje. Wanneer je aan sexting doet, stuur je je partner (of iemand die je leuk en aantrekkelijk vindt) seksueel getinte berichtjes, foto’s of filmpjes. Vrouwonline heeft een aantal leuke sexting-tips voor je!

Creatief zijn
Je bent door werk en andere afspraken natuurlijk niet 24/7 bij je geliefde. Wanneer je niet bij elkaar bent, kun je dankzij je mobiele telefoon alsnog super vaak contact hebben met je geliefde. En wanneer je elkaar niet zoveel ziet, moet je ook creatief zijn in het bevredigen van je seksuele behoeften. Dit is dan ook precies de reden dat mensen aan sexting doen.

Natuurlijk kun je prima je eigen creativiteit gebruiken bij het versturen van sexy smsjes, toch willen we je alvast inspireren! Lees snel deze pikante berichtjes en kom in de stemming om je partner ook te verrassen met een sexy message. Grote kans dat hij het ontzettend spannend en opwindend vindt.

Oeh la la, sexy berichtjes!
Probeer het ook eens en laat je inspireren door deze spannende berichtjes!

Sexy bericht 1: “Ik weet dat je naar de sportschool gaat. Kun je misschien wel wat energie voor straks bewaren? ;)”

Sexy bericht 2: “Die riem die je vandaag draagt. Zullen we die vanavond gebruiken?”

Sexy bericht 3: “Ik heb geen ondergoed aan…”

Sexy bericht 4: “Ik heb iets verstopt in mijn decolleté. Help je me straks zoeken?”

Sexy bericht 5: “Ik heb een drukke en stressvolle dag gehad. Wil je me helpen te ontspannen vanavond? ;)”

Sexy bericht 6: “Ik heb dat jurkje aan dat je zo mooi vindt… en verder draag ik helemaal niets.”

Sexy bericht 7: “Ik heb de hele dag aan je gedacht. Die gedachtes waren niet zo onschuldig!”

Foto’s en filmpjes
Wil je net een stapje verder gaan? Je kunt ook besluiten om spannende foto’s of filmpjes naar elkaar te sturen. Houd eens een striptease via de telefoon. Bij elke foto, heb je net iets minder aan… Natuurlijk geef je niet te veel prijs, want sexting is vooral leuk als voorspel! Nóg leuker is het om je spannende gedachten later om te zetten in een heftige vrijpartij. Je kunt er ook eens voor kiezen om seks te hebben op een andere spannende plek in huis. Zie je jouw vlam niet zo vaak doordat jullie ver uit elkaar wonen? Misschien is telefoonseks dan ook wel spannend.

Geheimpje?
Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het jullie geheimpje is en vooral ook blijft. Jouw foto’s kunnen namelijk ook op de verkeerde plek belanden! Er is een kans dat je foto’s op het net verspreid worden, als de relatie voorbij gaat. Bovendien kan het altijd zijn dat iemand meekijkt op de telefoon van je lief. Erg ongemakkelijk als zijn hele vriendengroep jouw intieme delen heeft gezien!

Zorg dus dat je duidelijke afspraken maakt met je partner. Spreek bijvoorbeeld af dat jullie de foto’s en berichtjes weer verwijderen. Ook is niet elk moment geschikt voor sexting. Je wilt natuurlijk niet dat je baas je betrapt terwijl je een pikant smsje aan het lezen bent! Zorg dus dat je zorgvuldig om gaat met de sexy berichtjes en laat je telefoon niet zomaar onbeheerd achter.

Doe jij wel eens aan sexting? Wat zijn jouw ervaring er mee?