Doe mee aan de grootste blind date van Nederland!

geen

Je hoeft dit jaar tijdens de dag van de liefde niet onder de brievenbus te bivakkeren om te wachten op die ene kaart. Pepper.nl daagt singles uit om Valentijnsdag samen door te brengen in de door Couverts geselecteerde restaurants. Deze avond geen tafeltjes voor twee, maar één lange singletafel (je hebt ze voor het uitkiezen dus)!

Valentijns-menu
In Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Tilburg en Enschede kunnen singles van alle leeftijden met uiteenlopende interesses een vorkje met elkaar prikken. Onder het genot van een speciaal Valentijns-menu kun je ze beter leren kennen en beleef je vooral een gezellige, culinaire avond. De leukste date-verhalen worden getrakteerd op een romantische vervolgdate bij een van de Couverts aangesloten restaurant. En wordt het niets, dan heb je in ieder geval lekker gegeten, échte liefde gaat tenslotte door de maag. ;)

Wil jij deelnemen aan de grootste blinde date van Nederland? Geef je op met je Pepper-profiel om jouw plekje aan de singletafel te reserveren. Ga naar: www.grootsteblinddate.nl.  Meedoen met de actie is gratis, het enige wat je betaalt is eigen menu en drank in het restaurant. Wees er snel bij want je kunt je nog opgeven tot 20.00 uur vanavond!