Doe mee en maak kans op een We-Vibe 4 Vibrator t.w.v €139,95!

geroosterde venkel

De We-Vibe 4 voert liefdesparen naar nieuwe hoogten van innig genot. De populaire koppel vibrator zorgt door de perfecte pasvorm, hoge intensiteit en controleerbare werking voor een beter en vuriger seksleven. Vrouwonline mag er één weggeven!

De We-Vibe 4 is een vibrator voor hem en haar. Zij draagt het tijdens de seks voor extra stimulatie van haar clitoris en G-spot, hij deelt de vibraties met zijn partner en geniet intenser van de geslachtsgemeenschap.

De We-Vibe 4 is een vibrator voor hem en haar
De We-Vibe 4 is gemaakt van zijdezachte siliconen. Dit materiaal is zowel sterk als flexibel en hygiënisch. De opvallende vibrator is verkrijgbaar in de opwindende kleuren paars en roze. De duo vibrator is honderd procent veilig, geeft geen allergische reactie en is volledig waterdicht. De vibrator is goed met water te reinigen en eenvoudig te bedienen. Er is keuze uit zes vibratiestanden met in totaal tien verschillende intensiteiten, die je steeds naar een nieuw hoogtepunt brengen. Je wisselt met een afstandsbediening snel van stand en ervaart naar wens heftige of minder heftige trillingen. Speciaal is de echo-functie, waarbij de trillingen van het motortje afwisselend de clitoris en G-spot beroeren. De krachtige motor gaat jarenlang mee. De We-Vibe 4 is snel op te laden, waarna je weer verzekerd bent van maximaal drie uur seksueel genot.


Eigenschappen We-Vibe 4:
– Soort Vibrator: Koppel Vibrator
– Power: Oplaadbaar ( USB )
– Merk: We-Vibe
– Kleur: Roze
– Materiaal: Siliconen

 

 

 

 

Winnen
Wil jij kans maken op de We-Vibe 4 vibrator? Doe dan mee en vul dit winformulier in. De actie loopt tot 13 januari 2014. Behoor je straks niet tot één van de winnaars dan kan je de We-Vibe 4 vibrator eenvoudig en discreet bestellen in de webshop van Easytoys.nl, dé online speelgoedwinkel voor volwassenen.