Donderdijen en andere zaken waar een man niet op let in bed

donderdijen

Doe jij het liever met het licht uit omdat je je onzeker voelt over je donderdijen, huidstriemen en die pukkel op je rechterbil? Welnee, die dingen maken mannen geen moer uit. Sterker nog: hij ziet ze niet eens. LotteLust over 10 onzekerheden die hem niet boeien.

Donderdijen

Je thunder thighs zijn juist hartstikke sexy. Vrouwelijke vormen wekken de sexlust op, hebben meerdere wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Koesteren dus.

Huidstriemen

Die vallen hem niet eens op. Waarom zou hij naar je huid kijken? De rest van je lijf steelt de show.

De geur van je poes

Geen enkele vagina ruikt naar roosjes. Tenzij hij voor het eerst het bed in duikt met een vrouw, weet hij dat ook wel. Is er bij jou meer aan de hand? Lees op lottelust.nl tips om je vagina happy & healthy te houden.

Stoppels op je benen

Geloof niet in de reclames van scheerapparaten voor vrouwen. Met een paar stoppels van een millimeter ben je niet meteen Ma Flodder.

Warrige haren in je gezicht

Reallife sex is nu eenmaal anders dan in een film. Je haren zijn niet perfect gekruld en hangen niet op de perfecte plek. Lange haren zitten standaard in de weg tijdens het minnespel, maar dat kan juist heel sexy zijn.

Die pukkel op je rechterbil

Misschien ziet hij ’m wel, maar daar valt ie dus echt niet over. Zie het als een teken van jeugdigheid.

Gekke bekken

Tijdens de beste sex worden nou eenmaal gekke bekken getrokken. Liever een vrouw die zich laat gaan, dan een die geen kik geeft. Je ongeremde sexgezichten vindt hij alleen maar geil.

Queefs

Oeps, een vaginaal scheetje. Dat gebeurt als er te veel lucht in de vagina zit. We hebben er allemaal weleens last van, dus no worries.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.