Een erotische homeparty

geroosterde venkel

Toen ik onlangs op een feestje het woord ‘erotische homeparty’ liet vallen, hingen alle feestgangers aan mijn lippen. Ik weet niet of het door de genuttigde wijntjes kwam, maar al mijn vriendinnen wilden maar wat graag zo’n alternatieve tupperware-avond bijwonen. Dus kon ik niet anders dan er eentje organiseren en… het werd een heerlijk avondje.


Populair!

Uit het aantal meiden dat die bewuste avond op kwam dagen, blijkt al hoe populair een erotische thuisparty is: ik had zo’n vijftien mensen verwacht, maar op de avond zelf zit het dubbele aantal mensen (allemaal vrouw) bij me thuis. Het ‘wij-meiden-onder-elkaar’ gevoel viert dan ook hoogtij. Wijntje erbij, hapjes op tafel en klaar voor de presentatie. Die wordt gegeven door Bonnie, oprichtster van Dare2Dare. Naast een flinke portie enthousiasme brengt Bonnie ook drie grote kisten (‘wat zou er allemaal in zitten?’) en een rekje lingerie mee.

Wat zit er in die kist?

De avond begint veelbelovend als kist één geopend wordt. Hier zit een uitgebreide kamasutralijn in met onder andere kriebelveertjes (even op de buurvouw uitproberen), massageoliën, likbare honeydust (populair!) en de bekende Oh! Cream (geef me even een tissue door, please). Alles wordt gevoeld, besnuffeld, geproefd en gesmeerd. Ondertussen kruisen we alle hebbedingen aan op een, met opzet, nauwelijks leesbare lijst. Op die manier hou je je aankopen lekker privé!

Na kist één was het tijd voor de lingerie. Wat een prachtige setjes! Niks ordinairs, op het serveersterspakje na.

De derde kist, met erotische gadgets, valt een beetje tegen. Denk aan piemelpasta en eetbare onderbroeken. Niet echt ons ding. Kist vier daarentegen is het interessantst. Misschien raad je het al: veel vibrators, bobjes (battery opperated boyfriends) en een dildo! Na een korte uitleg bij elk speeltje, mag iedereen ze even uittesten tegen de neusvleugel. En dat levert natuurlijk de nodige lachbuien op.

Intiem gesprek

Als iedereen alle vibrators uitgebreid onderworpen heeft aan een keuring, kunnen de lingeriesetjes worden gepast en de bestellijsten ingeleverd. Zo komt er een eind aan een zeer geslaagde avond, die we overigens nog even voortzetten in de kroeg. En daar voeren we ineens hele intieme gesprekken. Want één ding is zeker: een erotische thuisparty zorgt voor de nodige gespreksstof!

Meer info over de erotische thuisparties van Dare2Dare? Kijk op www.dare2dare.nl