Een facial voor je vagina

geroosterde venkel

Het bikiniseizoen komt eraan, dus het tijd om je voorbereidingen te starten. Wil je een beetje goed voor de dag komen in badkleding, is het verzorgen en bijhouden van je bikinilijn een must. Door het (vele) waxen en scheren hebben veel vrouwen echter last van ingegroeide haartjes en rode bultjes. Daar is nu een oplossing voor! Er is namelijk een nieuwe beautytrend opgedoken in Amerika (waar anders…): de vajacial!

De vajacial is een speciale facial voor de vagina. Deze beautybehandeling kalmeert en verfraait de huid rondom de vagina.

Masker voor je vagina
Een waxbar in San Francisco die de beautybehandeling voor de vagina aanbiedt, zegt dat de vraag naar de vajacial de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Sinds de start van de behandeling in 2010 constateerde de salon een stijging van 30 procent, weet Daily Mail te melden.

Bij de Amerikaanse salon bestaat de behandeling uit een masker op basis van papaya-enzymen, een reiniging en een het verwijderen van ongewenste haren met een pincet. De behandeling duurt in totaal vijftig minuten.

Ook in andere salons wordt de behandeling aangeboden, maar onder andere namen. Zo noemt een New Yorkse waxbar het een Peach Smoothie.

In Nederland is de vajacial helaas nog niet gesignaleerd. We zijn benieuwd wanneer ook ons land overstag gaat!