Een lust voor lichaam en geest

geroosterde venkel

Bij Lelo denk je aan functionaliteit, kwaliteit, genot en design. De Lelo vibrators zijn oplaadbaar, fluisterzacht en een lust voor het oog.

Vandaar dat Willie.nl zo blij is te vermelden dat hun Lelo assortiment is uitgebreid met drie oplaadbare pronkstukken, genaamd: Lelo Siri, Lelo Soraya en Lelo Isla.

Hierbij een kleine introductie:
Dondersteen ‘Lelo Siri’ is de kleinste en ook de krachtigste van de familie. De vibrator ziet er uit als een muis en is vakkundig geslepen voor zowel intense clitorale stimulatie als stimulatie van de rest van het lichaam.

De mooie ‘Lelo Soraya’ is ontworpen voor zowel clitorale stimulatie als stimulatie van de G-spot. Deze vibrator beschikt over 8 verschillende tril-/ pulsatiefuncties en is waterproof!

And last but not least, de elegante ‘Lelo Isla’. Isla is een geraffineerde middelgrote vibrator met een gemakkelijk handvat voor maximale controle. Deze vibrator heeft 6 vibratiestanden, is net zoals Soraya waterdicht en heel aangenaam om aan te raken.

De drie nieuwe aanwinsten worden, net zoals de andere Lelo’s, geleverd in een luxueuze verpakking met satijnen tasje, oplader en handleiding.