Eenderde sex is digitale sex

geroosterde venkel


Fysieke sex is hopeloos ouderwets. Uit nieuw onderzoek van CyberCompare.net blijkt dat een derde van de sex tegenwoordig online wordt afgehandeld.

De website legde ruim 1600 seksueel actieve mannen en vrouwen boven de 18 een vragenlijst voor over hun ervaringen met digitale nummertjes. Dat leidde tot nog meer opmerkelijke conclusies. Zo waagde een op de drie deelnemers zich in het afgelopen jaar aan smartphonesex, webcamsex of het versturen van spannende berichtjes en pikante foto’s, bijvoorbeeld via Snapchat.

Latrelaties

We doen dat niet zomaar. Online flirten, teasen en bevredigen is een stuk minder gênant dan echte sex en het biedt uitkomst bij latrelaties of drukke werkschema’s. Ook zijn er mensen die niet van een gewone wip genieten, maar de spanning van digisex wel kunnen waarderen. En voor mensen die bezet zijn, is het vaak de enige manier om toch met iemand anders aan te pappen.

“De technologie heeft zijn weg gevonden naar bijna alle onderdelen van ons bestaan, zelfs ons sexleven”, zegt hoofdonderzoeker Kimberley Shapley tegen Daily Mail.

Bron: BuzzO

Meer over digitale sex:

Het gevaar van sexting
Telefoonsex 2.0: iets voor jou?
7 voorbeelden van sexy berichtjes