Eerste Hulp bij Seks Ongelukken

De variatie in ons seksuele repertoire is de afgelopen vijftien jaar behoorlijk toegenomen. Maar daarmee ook de risico’s. Zo gebruiken mensen de vreemdste voorwerpen tijdens het liefdesspel. En tja, die kúnnen wel eens vast blijven zitten.

In Viva 20 lees je de ergste verhalen. Van het doen met een komkommer tot bloederige scènes op de set van een pornofilm. Er blijkt nogal eens wat mis te gaan tijdens het vurige liefdesspel…

Nina (39): “Toen mijn vriend zich na het klaarkomen terugtrok, zagen we dat er een stuk condoom miste. We konden het nergens vinden en belandden uiteindelijk met het schaamrood op de kaken op de eerste hulp. Binnen no time hadden ze het stuk rubber met eendenbek en tangetje getraceerd.”

Heleen (31) werkt in een huisartsenpraktijk en ziet ook heel wat langskomen. Zoals een jonge homoseksuele man, hij wist dat er een voorwerp in hem zat maar had geen idee wat het was. Hij had de dag daarvoor een feest gehad en was onder invloed van drugs in een darkroom beland. Er bleek een golfbal in zijn anus te zitten. Ook die moest verwijderd worden in het ziekenhuis. 

Bizar! Meer lezen? In Viva 20 vind je meer shockerende seksongelukken. Viva-lezeressen biechten hun gênantste seksongeluk op, huisartsen vertellen wat ze op de eerste hulp zoal langs zien komen en een deskundige vertelt alles over een ‘veilige inbreng’.  

Zelf ook wel eens in de problemen geweest?