Erotisch schommelen

geroosterde venkel

Het personage Samantha, uit de populaire vrouwenserie ‘Sex and the City,’ heeft in 1 van de bekende afleveringen heel veel plezier op een heuse seksschommel.

Kinky object
Door dit spectaculaire optreden, is de seksschommel van een kinky object veranderd naar een toegankelijk en interessant speeltje voor ‘gewone’ stelletjes. Daarom heeft Willie de ‘All Passion seksschommel’ nu ook opgenomen in haar assortiment!

Gouden investering
Deze erotische schommel is volgens Willie een gouden investering voor stelletjes die het leuk vinden om zo nu en dan samen te experimenteren. De verschillende banden ondersteunen de billen, rug, voeten en/ of handen, waardoor je een bepaalde gewichtloosheid ervaart. Standjes en posities die onmogelijk leken, zijn zo makkelijk uitvoerbaar. De ‘All Passion seksschommel’ is gewoon één groot avontuur!

(Schoon) ouders
Het is natuurlijk niet iedere avond feest, dus wanneer je (schoon)ouders besluiten gezellig een keertje langs te komen, is het makkelijk de schommel van het plafond te halen en deze netjes op te bergen.

Ben jij klaar voor dit avontuur?

De seksschommel is te koop bij erotische webshop Willie en kost € 110,00.