Erotisch verhaal: ‘Ik had niet eens de kans om tot bezinning te komen’

Iedere week op VIVA.nl: een erotisch verhaal, opgebiecht door een VIVA-lezeres. Deze week: ‘Het was geen droom. Ik maakte dit echt mee. Ik neukte backstage met de allerlekkerste rocker in tijden.’

‘Vermoeid staarde ik voor me uit. De file leek maar niet op te schieten en het was ook nog eens hartstikke warm. Ik keek naast me en zag mijn vriend met zijn mond wijd open in slaap dutten. Stilletjes zette ik de radio aan, op zoek naar enige afleiding. Ik leunde met mijn arm uit het raam terwijl een herkenbare klank van een bassgitaar uit de radio vloeide. Een rilling gierde door mijn lichaam en mijn gedachte gingen meteen naar die ene avond…

Die ene avond dat ik samen met een vriendin een concert van onze favoriete rockband bezocht. Ik keek er al weken naar uit en kende alle nummers uit mijn hoofd. Eindelijk ging ik mijn held zien. Mijn muze. We kwamen veel te vroeg bij het concertgebouw aan maar dat betekende wel dat we een plekje vooraan bij het podium konden veroveren. Om de tijd te doden begonnen we met bier drinken en nog voordat het voorprogramma was afgelopen waren we ladderzat.

Ik weet nog goed hoe ik werd overspoeld met gelukshormonen toen de band eenmaal het podium betrad. Met hun lange haren en stoere leren outfits stralend in de donkere ruimte. Als een bezetene sprong ik mee en schreeuwde ik de longen uit mijn lijf. Blijkbaar viel ik op tussen alle mannelijke fans en werd ik, bij het enige rustige nummer die ze hadden, het podium op geroepen. Stond ik daar, naast de grote rockers. Ik dacht dat ik droomde.

Ik werd overdonderd met adrenaline en het enige wat door mijn hoofd draafde was: Ik ben verliefd. Ik ben verliefd. Hoe hij zong, daar stond, met zijn hand in de mijne. Hoe onze ogen elkaar vonden. Op het podium, met duizenden fans voor ons. Ik wist niet wat mij overkwam. Toen het lied voorbij was voelde ik meteen een knoop in mijn maag. Ik wilde niet weg. Ik wilde bij hem blijven. Net toen ik het podium af wilde lopen greep hij mijn arm en fluisterde hij met een zwaar brits accent in mijn oor om straks na de show backstage te komen chillen.

Toen het legendarische optreden voorbij was wilde ik zo snel mogelijk backstage. Samen met mijn vriendin wandelde ik naar achteren en we belande in de kleedkamer van de rockers. Wanneer ik eraan terugdenk ruik ik nog steeds de geur van aftershave gemixt met bier. De zanger wuifde dat ik bij hem moest komen zitten.

We dronken bier, lachte en ik voelde me een godin in de zevende hemel. Ik zag dat mijn vriendin zich vermaakte met de andere bandleden en dat gaf mij de kans om mij onder te dompelen in de lust die ik voelde voor de zanger. We begonnen te zoenen. Dronken en hunkerend naar meer. Hij pakte me bij de arm en gebaarde dat ik hem moest volgen. Gespannen van alles wat er gebeurde liep ik de kleedkamer uit, achter hem aan.

We kwamen in een donkere gang terecht, net achter de coulissen. Ik had niet eens de kans om tot bezinning te komen want meteen voelde ik weer zijn krachtige lippen op de mijne. Het was geen droom. Ik maakte dit echt mee. Ik neukte backstage met de allerlekkerste rocker in tijden en het voelde heerlijk. Zijn grote, rauwe handen om mijn middel. Mij nemend alsof het zijn laatste keer was.

We hebben na deze avond nog vaker afgesproken en telkens werd ik nog verliefder dan de vorige keer. Maar hij bleef een echte rock-’n-roller, mijn burgerlijke leventje paste totaal niet in zijn roekeloos bestaan. Ik ontmoette mijn huidige vriend en zei met een gebroken hart mijn rocker vaarwel.

De laatste klanken van de bassgitaar klonken door de radio en ik ontwaakte uit mijn dagdroom. Verschrikt keek ik naast me, bang dat mijn vriend mijn gedachte kon lezen. Gelukkig lag hij nog steeds in dezelfde positie, met zijn mond open, te slapen en ook de file was nog geen centimeter opgeschoven. In alle rust genoot ik na van mijn heerlijke gedachte. De heerlijke gedachte aan mijn heerlijke rocker. Mijn muze. Mijn held. Hij, die voor altijd mijn geheim blijft.’

Wil jij jouw dirty little secret ook – anoniem! – delen met de rest van Nederland? Stuur je erotische verhaal (ongeveer 350 woorden) naar redactie@viva.nl met ‘Dirty Little Secret’ als onderwerp. De beste verhalen publiceren we op VIVA.nl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.