Erotische podcast: ‘Loodgieter, wat doet u nu’, stamelde ik uit.

erotische podcast VIVA

Iedere week lees je op VIVA een seksavontuur van een VIVA-lezeres. Maar weet je dat ook kunt luisteren naar deze verhalen via onze erotische podcast? Deze week in de erotische podcast van VIVA: een wel héél spannend rollenspel.

Picture this: je zit in een lange relatie, en bent wel toe aan wat meer juice in de slaapkamer. Hoe je dat doet? Nou, zo bijvoorbeeld: ‘In mijn stilettohakken liep ik naar de voordeur. Daar stond mijn vriend, in een klussersoutfit en met een gereedschapskist in zijn hand. ‘Ik had vernomen dat de douche hier gereageerd moet worden’, zei hij met een uiterst serieuze blik.

Voor de duidelijkheid: mijn vriend is dus niet echt een loodgieter. En normaal draag ik heus geen stilettohakken als ik thuis ben. We doen een rollenspel. Vinden we leuk. En dat is eens wat anders wanneer je acht jaar een relatie hebt…’

Benieuwd naar de afloop? Luister dan hieronder de nieuwste erotische podcast van VIVA. Veel plezier! 

Jouw dirty little secret

Wil jij jouw erotische verhaal ook – anoniem! – delen met de rest van Nederland? Via deze link kun je jouw avontuur of fantasie insturen. Geen zorgen, het blijft ons geheimpje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief