Klaar voor de nieuwe erotische podcast? “We zijn de enigen in kantoor, maar ik ben doodsbang betrapt te worden”

erotische podcast VIVA

Iedere week lees je op VIVA een seksavontuur van een VIVA-lezeres. Maar weet je dat ook kunt luisteren naar deze verhalen via onze erotische podcast? Deze week in de erotische podcast van VIVA: een nieuwe man op kantoor…

In samenwerking met EasyToys

Wel eens gefantaseerd over een kantoorliefde? Stel je deze situatie dan eens voor: op een saaie maandag is er plots een nieuw gezicht op de kantoorvloer. En het is een man. Een knáppe man. In pak. Je merkt al snel een wederzijdse aantrekkingskracht, en voor je het weet gebeuren er dingen die eigenlijk niet mogen op de werkvloer. “Je draait de de deur in het slot, en ik voel mijn hart kloppen. We zijn een van de weinigen in het pand, maar ik ben doodsbang betrapt te worden. Maar dit duurt niet lang, want de zenuwen veranderen al snel in opwinding…”

Benieuwd naar de afloop? Luister dan hieronder de nieuwste erotische podcast van VIVA. Je kunt het verhaal ook hier lezen (maar stiekem luisteren is opwindender…)

 

Jouw dirty little secret

Wil jij jouw erotische verhaal ook – anoniem! – delen met de rest van Nederland? Via deze link kun je jouw avontuur of fantasie insturen. Geen zorgen, het blijft ons geheimpje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

In samenwerking met EasyToys