‘Fanatieke fietsers zijn liever close met fiets dan met partner’

geroosterde venkel

Fanatieke fietsers spenderen de ochtend liever op hun zadel dan in bed met hun partner. Uit een onderzoek in aanloop naar de fietsbeurs Bike MOTION Benelux blijkt verder dat mannelijke sportfietsers het onderweg nogal eens warm krijgen van hun vrouwelijke medeweggebruikers.

Van de mannelijke wielrenners, mountainbikers en andere sportfietsers zegt twee derde liever vroeg uit de veren te gaan voor een tochtje dan voor een vrijpartij met de partner. Bij vrouwen ligt het aantal dat liever fietst dan sekst nog hoger, ruim 68 procent zit liever op een zadel.

Dat sportieve fietsers verslaafd zijn aan hun hobby blijkt verder wel uit het feit dat 45 procent van de mannen liever een maand geen sex heeft dan dat de fiets in de schuur moet blijven staan. Van de vrouwen mag 65 procent wel een maandje zonder slaapkamerplezier.

Libido
Opmerkelijk genoeg wordt er ondanks het ontbreken van sex wel aan het libido gewerkt op de fiets. Zes op de tien mannen zegt het opwindend te vinden als ze tijdens het fietsen een sportieve vrouwelijke ‘collega’ tegenkomen. Ook andersom wordt het fietsende vlees gewaardeerd, de helft van de vrouwen kijkt gerust even om voor een fietsende spierbundel.

Bron: BuzzO