Favoriete standjes van de celebs

geroosterde venkel

Ben je altijd al benieuwd geweest naar het favoriete standje van Gwyneth Paltrow, Lady Gaga, Jane Fonda, Sarah Silverman of Zoe Saldana? Ze vertelden het in het programma The Conversation With aan Amanda de Cadenet.

Gwyneth Paltrow
Het duurt even voor Gwyneth haar bedgeheimen wilde onthullen, maar uiteindelijk zei de actrice: “Ik vind ze allemaal lekker!”

Jane Fonda
Al is ze 74 jaar, over seks praten kan Jane nog wel. “Ik ben nog best wel lenig en ik kan nog prima op m’n knieën gaan om iemand te pijpen. Al is het wel een beetje lastiger sinds ik een nieuwe knie heb. Eigenlijk lig ik dus liever tijdens de seks.”

Zoe Saldana
Ook Zoe Saldana verklapt haar favoriete positie. Of eigenlijk, ze verklapt haar favoriete posities! Ze lust er duidelijk wel pap van. “Ik houd van het missionarisstandje maar vind het ook leuk om iemand te pijpen. Ook vind ik het zalig om bovenop te zitten… of doggy style of rechtopstaand”, aldus Zoe.


Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana en Jane Fonda – Foto’s: Getty Images

Sarah Silverman
Ook Sarah Silverman vindt het missionarisstandje het lekkerst. “Daarnaast word ik graag ‘man handled’”, laat Sarah weten. Dit is een staand standje waarbij de vrouw met haar rug tegen de buik van de man leunt.

Lady Gaga
Lady Gaga neemt niet zo snel de leiding in bed. “Het maakt me niet uit welk standje, ik vind het leuk om te doen wat er van me gevraagd wordt”, zegt de zangeres.

Wat is jouw favoriete standje?

Bron: dailymail.co.uk