Fetisj Friday: Bloedje geil (Hematomania)

geroosterde venkel

Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over het drinken van echt bloed. En dat gebeurt vaker dan je denkt.

Bloed… Sommige mensen worden al misselijk bij het zien van een druppeltje rood, moet je je voorstellen dat er mensen bestaan die hele bekers bloed leegdrinken. Brr…

Hematomania

Hematomania is de officiële benaming voor een bloedfetisj. Mensen met deze fetisj drinken het bloed van mensen (soms dieren). De ene drinkt het bloed van elkaar en de ander vindt mensen die bereid zijn hun bloed af te geven. Sommige laten zichzelf zelfs snijden of bijten zodra de fetisjist ‘vers’ bloed kan drinken.

Vampieren

De fetisj heeft een nauw verband met vampirisme. Veel bloedfetisjisten hebben “een duistere” zijde en behoren tot de cultuurgroep gothics, maar ze gaan veel verder dan de meeste goths. Meestal ontstaat het verlangen of de obsessie met bloed al op jonge leeftijd, ongeveer rond de tienerjaren. Ze worden steeds nieuwsgierig naar de smaak van bloed en zijn vaak fan van vampierenfilms, en -folklore.

Zoals vampieren, menen de bloeddrinkers dat ze zich sterker, gezonder en zelfs jonger erdoor voelen. Wat de fetisjisten doen met bloed in relatie tot sex is niet duidelijk, maar wellicht willen we dat liever niet weten…

Video’s

Deze dame drinkt liters bloed van mensen en ook van dieren. Ze houdt zo van bloed, ze lust er wel pap van (letterlijk!)

Bij deze vrouw komt een man regelmatig over de vloer om haar zijn bloed te laten drinken.

Dit stel drinkt elkaars bloed en meent écht vampier te zijn.

Bron: Spuitenenslikken