Fetisj Friday: Feeders

Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over feeders.

Slank en gezond is het ideale schoonheidsbeeld, maar sommige mannen houden wel van wat meer houvast. Feeders gaan nog een stapje verder: voor hen is een volle vrouw als Karin Bloemen veel aantrekkelijker dan een dame met een modellenlijf zoals Doutzen Kroes. Hoe dikker hoe beter, want voor feeders geldt: liefde gaat door de maag.

 

Feeders: wat is het?

Kort gezegd vinden feeders extreem dikke vrouwen of vrouwen heel erg aantrekkelijk. Hoe meer vet, hoe beter. Ze stimuleren hun partner om heel veel te eten. Meestal zijn feeders mannen. Zelf zijn niet vaak niet dik: de fetisj vinden ze alleen aantrekkelijk bij (potentiële) minnaars. De vrouwen in kwestie worden feedes genoemd. Voor hen bestaan er zelfs fora waar ze dames elkaar tips geven, hun verhalen delen en pikante foto’s plaatsen.

Waarom is het fijn?

Ze houden van het gevoel van een vrouwen met extreme rondingen. ‘Meer vrouw om van te houden’, zeggen ze vaak. Om hun vriendin of vrouw zo dik mogelijk maken, stoppen ze hun liefje helemaal vol. Het liefst maken ze alle caloriebommen, bijvoorbeeld chocoladetaarten, allemaal zelf voor haar om vervolgens toe te kijken hoe ze een aantal grote stukken van de taart eet. Verder vinden de feeders het fijn als de vrouw op hem ligt of andersom.

Een groot nadeel van de fetisj is uiteraard het gezondheidsprobleem dat zwaarlijvigheid als gevolg heeft. Het is voor feeders wel belangrijk dat de feedes zo gezond mogelijk blijft, maar toch moet ze zoveel mogelijk aankomen.

Persoonlijk verhaal

In het BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn gaat Sophie Hilbrand op bezoek bij feeder Roel. Zijn vriendinnetje Jessica is 1,63 meter lang en weegt 148 kg. Dat vinden de meeste mensen veel te zwaar, maar volgens Roel is het ‘ideal streefgewicht’ van Jessica 160 kg. Haar huidige BMI is 50. Dat betekent dat ze extreem overgewicht heeft. Toch beloven Roel en Jessica dat ze op een gezonde manier aankomt. Ook sport ze regelmatig dus zo ongezond is ze niet vertellen ze. Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Lees hier de Fetisj Friday van vorige week: Spannende bondage.