Fetisj Friday: Real life dolls

geroosterde venkel


Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over agalmatofilie: liefde voor poppen.

Wat is het?

Wanneer je de huid van een ander persoon raakt, komt er een stofje vrij in de hersenen waar je je blij en vertrouwd van gaat voelen. Dat geldt niet voor mensen die deze fetisj hebben. Agalmatofilie is wanneer mensen seksueel opgewonden worden van poppen, standbeelden en andere immobiele objecten.

Levensechte poppen

Dat standbeelden en poppen afbeeldingen zijn van perfecte schoonheid draagt bij aan de fascinatie. Ze houden van de mooie vormen van de menselijke objecten. Vaak staat eenzaamheid aan de basis voor het ontstaan van de fetisj. De levensechte poppen, zoals Real Dolls, nemen het eenzame gevoel weg. De poppen voelen levensecht, want ze zijn gemaakt van silicoon.

De gebruikers, vooral mannen, vinden het fantastisch om voor hun pop te zorgen. Ze kiezen mooie kleding voor haar uit, doen haar haren en make-up. En inderdaad: ze hebben ook sex met de pop. Voor hun is zij levensecht. Dat zij bijvoorbeeld niet kan lopen, zien en bewegen weten ze, maar dat deert ze niet. Ze maken er vaak een persoonlijk verhaal van, zoals ‘ze had een ongeluk en nu zit ze in een rolstoel. Verder vinden de mannen het ook erg fijn aan de pop dat ze niet vreemd kan gaan, niet kan liegen en hun niet aan het lijntje kan houden. Kortom: ze is de perfecte vriendin.

Persoonlijk verhaal:

Davecat spreekt in het TLC-programma My Strange Addiction over zijn real-life poppen. Lees meer over zijn liefde voor de poppen op zijn blog en bekijk de filmpjes.

Bron