Fetisj Friday: Zentai

geroosterde venkel


Elke week staat een seksuele fetisj uitgelicht in de Fetisj Friday. Deze week hebben we het over zentai.

Voor buitenstaanders kunnen deze pakken als schokkend kunnen ervaren, maar voor de drager kan het een erg opwindende ervaring zijn.

Zentai: wat is het?

Het woord komt uit het Japans en betekent kleding die het hele lichaam bedekt. De zentai-pakken voelen aan als een tweede huid. De ééndelige kledingstukken worden meestal gemaakt van lycra/spandex-materiaal, maar zijn ook verkrijgbaar is katoen- en wol-varianten. De pakken zijn er in allerlei felle kleuren en printen.

Vanaf de buitenkant kun je niet naar binnen kijken, maar andersom wel. De pakken zijn voorzien van een speciale stof waardoor de drager wel naar buiten kan kijken, maar niemand ziet hoe hij of zij eruitziet.

Waarom is het leuk?

Niet iedereen die deze aparte kledingstukken draagt, vindt het opwindend. Veel dragen het ook voor het amusement van hunzelf en anderen. Bijvoorbeeld de groep van The Zentai Project. Zij gaan de straat op in groepen om mensen aan het lachen te maken. Voor degenen die het dragen van zo’n pak als iets seksueel zien, zijn er Zentai te koop met een rits aan de onderkant voor seksuele handelingen.

Een zentai-pak voelt aan als een tweede huid. De drager voelt zich naakt, maar weet toch dat hij bedekt is. Daarnaast is het opwindend voor de liefhebber van zentai dat alle vormen van het lichaam te zijn zien. De anonimiteit die het dragen van het pak meebrengt zorgt er ook voor dat de fetisjist zich meer op zijn gemak voelt om uitbundigere dingen te doen. Omdat het pak op een outfit van een superheld lijkt, voelen de dragers alsof ze meer aankunnen.

Bekijk dit filmpje waar Zentai-fetisjisten Matt en Casey vertellen over hun passie:

Een Fetisj Friday gemist? Bekijk hier alle fetisj-artikelen.

 

Bron: Wikipedia/Youtube/Strakkepakken