Flirten met die onbekende man

geroosterde venkel

Zie je vaak dezelfde leuke man in de trein? Of heb je een oogje op die jongen achter de balie bij je sportschool, maar weet je niet eens zijn naam? Onbekende mannen zijn mysterieus en interessant, maar er is wel wat voor nodig om hem zomaar aan te spreken en te flirten. Mocht je het niet aandurven om gewoon ‘hoi’ te zeggen, maak dan eens gebruik van deze tips! Er zit er vast eentje bij die van toepassing is op jouw situatie.

Complimenteer zijn smaak
Kijk goed naar zijn verschijning en complimenteer hem met iets dat je zelf oprecht leuk vindt. Mannen vinden het fijn om te horen dat vrouwen iets wat zij dragen ‘cool’ vinden. Houd het wel bij kleding of accessoires en begin niet meteen over zijn ogen, zo kom je niet meteen creepy over.

Observeer de omgeving

Speur de omgeving af naar iets opvallends. Zijn de treinen laat? Begin daar over! Gedeelde frustratie is een goede ijsbreker. Kies altijd voor een onderwerp dat bekend is voor beiden, dan voorkom je ongemakkelijke stiltes.

Zoek zijn interesses
Leest hij een boek dat jij nog niet hebt gelezen, vraag hem hoe het verhaal is. Zoek een gedeelde interesse door goed naar hem te kijken. Kleding, gadgets of een tijdschrift verraden vaak wel iets over zijn interesses.

Stel een vraag
Deze tip is een beetje sneaky, maar hij werkt wel! Vraag eens naar kauwgom of een zakdoekje, ook al heb je geen van beiden écht nodig. Ook als hij zegt dat hij het niet heeft, begin je gewoon met praten. Dat je een tissue nodig hebt omdat je nog een beetje verkouden bent bijvoorbeeld. Naar een vuurtje vragen is niet erg aantrekkelijk, tenzij jullie beiden bij de rookpaal staan.

Neem naast hem plaats!

Is de stoel naast hem vrij? Vraag aan hem of je er mag zitten. Zo weet hij dat je interesse hebt, want je had ook gewoon zonder wat te zeggen op de stoel plaats kunnen nemen. Als hij vriendelijk overkomt, kun je gewoon met een gesprek beginnen.

De meeste tips hebben wel een gezonde dosis moed nodig, maar wat heb je te verliezen?

Bron: yourtango.com