For real?! Deborah en Tim samen te zien in ‘Temptation Takeoff’

Deborah en Tim waren misschien wel het meest spraakmakende koppel van het vorige seizoen van Temptation Island. Hij wilde haar ten huwelijk vragen, werd binnen twee dagen verliefd op Cherish en gooide zijn liefde voor Deborah volledig over boord. Deborah’s hart brak en ze wilde hem nóóit meer zien. Plottwist: Deborah en Tim schuiven vandaag samen aan bij Temptation Takeoff. De kickoff show van het nieuwe seizoen.

Temptation Takeoff

Als aftrap van het nieuwe seizoen kijkt Goedele Liekens samen met de ex-deelnemers van voorgaande seizoenen terug op alle sensatie. En ze heeft Tim en Deborah – die niet meer samen op televisie zijn geweest sinds het laatste kampvuur – zo ver gekregen om plaats te nemen op haar bank. Goedele licht zelfs een tipje van de sluier: ‘ik meen zelfs liefde te zien tussen het koppel.’ Oh jee, het zal toch niet?

Naast Deborah en Tim neemt ook vedette Pommeline plaats. Zij is inmiddels verloofd met Fabrizio, beiden waren in verschillende seizoenen van Temptation Island verleiders. Op de bank bij Goedele geeft Pommeline toe dat het leven in de spotlights niet altijd even makkelijk is. Fabrizio’s deelname aan Dancing with the stars bleek een groot heikelpunt voor hun relatie.

Temptation Takeoff is vandaag te zien op VIJF om 20.35 uur.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.