Foute mannen: ook in Hollywood komen ze voor

foute mannen

Celebrities zijn net echte mannen en dus zitten daar ook wat foute exemplaren tussen. Van bezette manspersonen tot de hulpbehoevende man; ook in Hollywood komen ze voor. VIVA zet ze voor je op een rij.

De bezette man

Kenmerken? Hij is passievol en romantisch, maar daarnaast ook hartstikke bezet.
Het probleem? Slechts één op de vijftien mannen verlaat zijn vrouw voor zijn minnares. Zal hij nou echt die ene zijn?
Wie? Oké, Brad Pitt verliet Jennifer Aniston daadwerkelijk voor Angelina Jolie, en Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn ook heel gelukkig nadat hij Lieke van Lexmond voor haar verliet. Maar dat zijn slechts uitzonderingen! Denk aan Sienna Miller die keihard werd bedrogen door Jude Law met de nanny, Eric Benét die vanwege zijn sexverslaving ontrouw was aan Halle Berry en Rihanna, die niet alleen werd bedrogen, maar ook werd verslagen door Chris Brown. Verder hebben we nog Ryan Phillipe die Reese Witherspoon bedroog, P. Diddy die vreemdging tijdens zijn relatie met Jennifer Lopez en Charlie Sheen die meerdere slippertjes beging tijdens zijn relatie met Denise Richards.

De vagebond

Kenmerken? Ongepolijst, zelfverzekerd, aardig, grappig, bereisd, belezen en doet ook nog iets leuks en creatiefs voor de kost: dat is de vagebond ten voeten uit.
Het probleem? Zijn leven is al zo leuk, dat hij jou niet zo heel erg nodig heeft.
Wie? De meest begeerde mannen ter wereld. Denk aan Barry Atsma, Johnny de Mol en Ryan Gosling. Laatstgenoemden zijn inmiddels gesetteld, maar het is overduidelijk aan het aantal versleten vrouwen dat ze hen éigenlijk niet nodig hebben.

Het vleuggellamme vogeltje

Kenmerken? Hij is regelmatig blut, en daarnaast is het ook mogelijk dat ‘ie ziek, ontslagen, getraumatiseerd en/of verslaafd is.
Het probleem? Jij mag hem niet alleen steunen, maar ook nog eens onbaatzuchtig redden.
Wie? Pete Doherty – juist, de ex Kate Moss – was op een gegeven moment zo blut dat hij voor elk bedrag een liedje voor je zong. Ook Nicolas Cage zat in de geldproblemen nadat hij 14 miljoen euro aan de belastingsdienst moest terugbetalen. En vergeet voormalig NBA-ster Dennis Rodman niet. Hij raakte blut nadat zijn derde vrouw alimentatie van hem eiste, en kon maar moeilijk van de alcohol afblijven…

Meer lezen over foute mannen en hoe je daar met een grote boog omheen loopt? Dat lees je in VIVA 15! Het blad ligt nu in de winkels, of kun je hier bestellen.