Freaky love: bloed en haar in chocolade hart!

geroosterde venkel

Als je als Japanse man voor Valentijn een doosje handgemaakte chocola krijgt, moeten alle alarmbellen gaan rinkelen! Er zouden wel eens haren in kunnen zitten, of bloed…

De site Rocketnews waarschuwt de mannen dat ze de chocolaatjes goed moeten bekijken voor ze hun tanden er in zetten. Volgens de site wordt op Twitter druk gepraat over wat vrouwen zoal in de chocolaatjes willen stoppen.

Voor verliefde Japanse dames zou het een symbolisch gebaar zijn om iets van zichzelf toe te voegen aan een liefdescadeau. Het zou gaan om bijvoorbeeld afgeknipte nagels, in kleine stukjes gehakte haren, speeksel, schaamhaar en bloed. Het meest intiem, en daarmee het ultieme romantische cadeau, zou chocola zijn waarin een beetje menstruatiebloed is verwerkt.

Rocketnews weet niet zeker of het een broodje aap-verhaal is, maar raadt iedereen aan de chocola eerst naar een laboratorium te sturen voor een grondige analyse.

Wij zeggen: skip de chocola en ga voor echte Romantische ideeën voor Valentijn of als je op zoek bent naar iets spannends.