Full Boyzilian: mannen waxen ook!

geroosterde venkel

De Full Brazilian is inmiddels algemeen bekend: vrouwen die de schaamstreek waxen en er voor kiezen om alles weg te halen, maar ook bij mannen is de ‘Full Boyzilian’ mega populair.

65% van de Nederlandse vrouwen die de schaamstreek waxt, kiest ervoor alles weg te halen, de Full Brazilian. Een kleiner percentage, 20%, kiest voor de ‘Brazilian strip’, beter bekend als ‘het streepje’ en de overige 15% kiest voor een ‘Brazilian Triangle’ of een meer exotisch vorm.
Delete Professionals in Waxing salons: ‘Mannen geven aan dat ze de Brazilian strip en de HollywoodFull Brazilian, waarbij al het schaamhaar verwijderd wordt, het mooist vinden bij een vrouw. Samen met de Brazilian Triangle, zijn dit ook de meest voorkomende modellen.’

Bij de mannen kiest maar liefst 89% ervoor om alles weg te laten; de beruchte ‘Full Boyzilian’. De overige 11% laat het haar gedeeltelijk staan.

Deze verrassende uitkomsten blijken uit een statistisch onderzoek onder 70.000 uitgevoerde Brazilian wax behandelingen bij dames en heren bij waxsalon keten Delete Professionals in Waxing.

Bron: Delete Professionals in Waxing