Millennial pink alert! Stijlvoller dan dit gaat je waterplezier niet worden

funboy

Wat hebben we het afgelopen zomer leuk gehad, met de opblaasbare flamingo’s en unicorns. Máár, dat was vorig jaar. Tijd voor een nieuwe trend op het gebied van opblaasbaar waterplezier: dit zijn roze pierebadjes gemaakt voor volwassenen!

Toegegeven, die opblaasbare flamingo’s en unicorns waren leuk, hartstikke leuk, maar ook een beetje kinderspel. Dat dachten de makers van Funboy ook, en dus komen zij met een productlijn speciaal gericht op volwassenen. Denk aan hartvormige, roze pierebadjes voor jou en je vriendinnen. Dus ja, er is rekening gehouden met je ijskoude margarita en Instagram-feed. Het enige wat je nodig hebt is een groot dakterras, tuin of park en je maakt helemaal de blits.

En er is meer, want Funboy heeft ook gedacht aan plezier óp het water. Een Barbie-achtige cabrio met speciale laadbak voor je flessen wijn? Hell yes!

Bekijk alle prachtitems van Funboy hier.

funboy  

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Funboy | Beeld: Funboy

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.