Let the games begin!

sexspeeltjes

De redactie van VIVA test de komende tijd allerlei spannend spul waar je je seksleven weer wat mee kan opleuken. Wordt het de Tarzan, de Purple G-Sensation of een van de andere duizend sexspeeltjes? VIVA testte er twee voor je uit!

Speeltje no. 1

Wat: My favorite love balls van Taboom
Prijs: € 14,99
Waar: via Pabo.nl
Eerste indruk? Door de doorzichtige verpakking valt het je meteen op: twee schattige roze balletjes met nopjes aan een koordje. Ziet er gezellig uit. Eens kijken of het daadwerkelijk zo’n schattig speeltje is.
Wat belooft het? ‘Beide Love Balls hebben aan de zijkant 4 stimulatienopjes, van harde kunststof met spiraalribbeltjes. De inwendige massage met dit My Favorite TABOOM-speeltje komt dus niet alleen van de losse, bewegende kogeltjes.’ Aldus Pabo. Interessant, gaan met die banaan.
Wat doet het? Kan onze wekelijkse Instagramrubriek ‘Gespot op de redactie’ veranderd worden in ‘Gspot op de redactie’? Nee. Verwacht niet dat je na het inbrengen van dit speeltje spontaan begint te orgasmeren. De balletjes zijn best zwaar en het kost wat moeite om ze binnen te houden. Maar als je spieren eenmaal getraind zijn, kan het spelletje beginnen. Het is een spannend gevoel om de balletjes in te hebben en behoorlijk opwindend ook wel. Heb je een romantisch diner thuis? Breng ze in vóór het voorgerecht, wedden dat jullie het nagerecht niet halen? Althans, niet aan de keukentafel. Misschien wel erop.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥ *

Speeltje no. 2

Wat: G-Volution van ToyJoy
Prijs: € 44,99
Waar: via Pabo.nl
Vi02_Speeltje_29944-05-01-PBIEerste indruk: Hee, wat gezellig, een paarse schoenlepel. Elegant dingetje wel.
Wat belooft het? Plain and simple: het stimuleren van de G-spot. Met een 7-delig trilprogramma om het effect langzaam op te bouwen. Maar hé, we zijn geen watjes, dus hij gaat meteen op de hoogste stand.
Wat doet het? Zodra deze jongen zich voorstelt aan de clitoris, is ie welkom voor meer. Dit is lekker! Maar hoe dieper we op zoek gaan naar de G-spot (‘Verdomme, ik zal er toch wel eentje hebben?’), hoe meer het voelt alsof we bezig zijn met een inwendig onderzoek. Ook als we een standje of wat terugschakelen. Dus mag ie weer ‘gewoon’ vibrator zijn, want dat doet ie goed. Overigens maakt de zoektocht naar de G-spot de mannelijke testhelft zo hitsig, dat het apparaat al snel terzijde gaat. En zo wordt het toch weer een heterdaadje.

Eindoordeel: ♥ ♥ ♥

♥ Mwuah
♥ ♥ Oja
♥ ♥ ♥ Jaaa
♥ ♥ ♥ ♥ JA! JA!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Oh. My. God.

© beeld: Shutterstock