Gebroken hart? Red je eigen Valentijnsdag!

geroosterde venkel

Word jij helemaal gek van al dat romantische Valentijn-geneuzel, omdat je hart in puin ligt, recentelijk is gebroken, of cupido jou al veel te lang niet weet te vinden? Redding is nabij, zodat ook jij een happy Valentijnsdag kunt vieren!

Tot en met Valentijnsdag (vrijdag 14 februari 23.59u) kan iedereen met luduvudu online een claim indienen voor opgelopen liefdesschade. Deze liefdespijn leek niet te verzekeren, maar is dat nu wel. Met de Gebroken Hart Verzekering kun je online een beroep doen op een team van ervaren gebroken-hart-deskundigen. Nadat jij je leed met ze hebt gedeeld, kijken zij hoe de liefdesschade het beste vergoed kan worden, en sturen direct een passende schadevergoeding op.

Liefdevolle verrassingen

Van een voorraad chocolade (helpt al-tijd) tot een Netflix abonnement (met tissues in de aanslag aan de romantische-film-marathon). Van ballonnen om juist de breuk te vieren (als je ex je slecht behandelde) tot een HEMA-bon om eventueel kapot gesmeten servies te vervangen. Maar ook gelukspoppetjes om het tij in je liefdesleven te keren, tot een online kattenfilmpje voor een feelgood gevoel! Alle cadeaus staan in het teken van de liefde, en jouw schadevergoeding wordt zorgvuldig geselecteerd aan de hand van de grootte van jouw liefdesdrama.

Gebroken hart

Bestaat jouw hart momenteel uit duizenden gebarsten stukjes? Lijm de boel door jouw verhaal in te vullen, zodat ook jij je niet alleen voelt met Valentijn, en liefdevol wordt verrast!

Lees ook deze 7 Tips bij een gebroken hart of bekijk in dit grappige filmpje waarom een gebroken hart fysiek echt pijn kan doen.