Gebruik je tong!

geroosterde venkel

Wil je jouw seksleven sexier maken? Gebruik dan je tong! Dit orgaan biedt veel voordelen – als je hem goed gebruikt tenminste. Je tong kan plekjes zo stimuleren, dat je meer zin krijgt om te vrijen. Gebruik hem dus als aanwinst om je seksleven te verbeteren en het plezier vertienvoudigt.

Passie
Met behulp van je tong kun je een geweldige passionele zoen beleven. Ook kun je jouw tong gebruiken op onverwachte plekjes, zodat er meer passie in het spel komt. Voorspel is een belangrijke factor voor geweldige orgasmen en daar speelt een tong een grote rol in. Als je jouw partner wilt bevredigen, werk dan langzaam naar beneden. Hij zal je zeker om meer vragen.

Navel
Een mannenhart is gekoppeld aan de maag. Het enige wat je hoeft te doen, is je op de juiste manier omhoog werken. Een van de meest vergeten plekken is de navel. Juist dit gebied is zeer gevoelig, vergeet hem dus niet! Gebruik je tong langzaam en sensueel op dat gebied en begin hem te likken op zijn buik en rond zijn navel. Je zult beneden snel het verschil merken.

Borst
De borst is ook een van de plekjes waar je mee kunt experimenteren. Mannen zijn vaak trots op hun borst, dus als je daar een beetje aandacht aan geeft, zal hem dat echt goed doen. Hij zal zich zelfverzekerder en meer gewaardeerd voelen. Als je zijn borst stimuleert, zal dit wonderen in zijn lichaam doen.

Nek & oren
De nek en oren spelen een cruciale rol, omdat ze zeer gevoelig zijn. Gebruik je tong op deze gebieden zal hem sneller opwinden dan je denkt.

Een sexier seksleven krijg je gemakkelijk door deze simpele handelingen. Het zou een gratis voordeel moeten zijn en als je partner het lekker vindt, waarom niet?

Wat is het gevoeligste plekje van jouw partner?

Bron: The Times of India