Geef je snel op: ‘First Dates’ zoekt weer nieuwe singles

First Dates

Baal je nog steeds een beetje dat je je nog niet op hebt gegeven voor First Dates? Geen zorgen, het programma zoekt alweer singles voor het volgende seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Ook mag je natuurlijk jouw vrijgezelle beste vriend(in), moeder, vader, oma, opa, of wie dan ook opgeven. Het programma blijkt een groot succes: niet alleen op de buis, maar ook in de liefde. Een koppel dat elkaar heeft ontmoet in First Dates gaat zelfs trouwen! Dus als dat geen reden is om de kans te wagen, dan weten we het ook niet meer.

Barman Victor

Vind je het toch een beetje spannend? Geen zorgen, het personeel stelt je helemaal op je gemak. Barman Victor vertelde eerder in een interview met VIVA: ‘Ze komen vaak zenuwachtig binnen, maar door een praatje te maken, zie ik ze langzaam een beetje ontdooien.’ En anders kun je altijd nog even wegdromen in zijn blauwe ogen. Enthousiast geworden? Geef je dan hier op.

VIVA banner

Bron: Beautify | Beeld:Estera Marysia (BNNVARA)
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.