Geen maagd meer

geroosterde venkel

Herinner je je Petra nog? Ze vertelde ons hoe haar eerste vrijpartij met gigolo Marcel verlopen is.

En, hoe was het?
Petra: Uiteindelijk was ik helemaal niet zenuwachtig die dag, daar was ik zelf wel verbaasd over. Ik heb een heerlijke, relaxte en fijne date met Marcel gehad.

Hoe voel je je nu?
Petra: Ik voel mij prima, niet anders dan normaal eigenlijk. Ik heb niet het idee dat ik anders in het leven sta. Voor mijn zelfvertrouwen maakt het op dit moment niet echt uit, maar het zal met dates in de toekomst vast wel schelen, maar dat kan ik op dit moment nog niet zeggen…

Kun je beschrijven hoe het ging?
Petra: De avond begon met een lange, uitgebreide vrijpartij. Daarna zijn we samen in bad gegaan en daarna heeft Marcel mij lang gemasseerd. Toen zijn we gaan slapen. ’s Ochtends hebben we nog een keer gevreeën en na samen douchen was het tijd om te gaan.

Wat vond je van de seks?
Petra: De seks was heerlijk, het voelde eigenlijk heel natuurlijk aan.

Denk je dat je nu vaker seks wilt?
Petra: Jawel, maar zoals ik van tevoren aangaf was het geen kwestie van ‘niet willen’, het was er gewoon nooit van gekomen.

Ben je klaargekomen?
Petra: Ja, daar heeft Marcel allerlei trucjes voor…

Wat vond je van Marcel?
Petra: Marcel is heel rustig, lief en attent. Hij doet er alles aan om je op je gemak te stellen en houdt rekening met al je wensen.

Zou je nog een keer met hem afspreken?
Petra: Ja hoor, mocht daar aanleiding toe zijn, absoluut. Een date met Marcel kan ik iedereen aanraden. Als je met hem afspreekt moet je zeker vragen om zijn massage, want dat doet hij super!

Hoe lang heeft de date geduurd?
Petra: Ik heb Marcel betaald voor een avond inclusief overnachting. We hadden om 8 uur ’s avonds afgesproken en ’s ochtends rond 7.30 uur liepen we het hotel uit.

Hoe vind je het achteraf gezien, dat ‘de eerste keer’ met een gigolo was?
Petra: Ik heb natuurlijk geen vergelijkingsmogelijkheden. Maar ik denk nog steeds dat het voor mijzelf een goede keus was. Ik denk daar niet anders over nu de date geweest is.