Geile fantasieën worden werkelijkheid

Nou ja werkelijkheid. Op viva.nl willen we in ieder geval zorgen voor mooie fantasieën en hete seksverhalen.

Chemie
Ken je dat? Je zit in een café rustig te lezen, in je rechter ooghoek verschijnt ineens een wild aantrekkelijke man. Jullie ogen kruisen en op een afstandje voel je een onbestemde seksuele energie tussen jullie opbloeien. Onopvallend lees je verder maar stiekem fantaseer je over de chemie die tussen jullie losbarst als twee planeten die elkaar aantrekken.

Zijn handen zacht en sterk schuiven langzaam via je bovenbenen omhoog en openen je benen. Zijn warme adem voel je door je dunne bloesje op jouw huid. Met je ogen dicht en met jouw handen ontdek jij zijn prachtige lichaam. Zijn lippen raken de jouwe en….

G-spot
Voel je ‘m al? Wij willen op viva.nl fantasieën en erotische belevenissen een vast (g-)spot geven. Dingen die je normaal niet durft uit te spreken, maar wel graag kwijt wilt.

Erotisch avontuur
Of misschien wil je een erotisch avontuur delen. Eentje waarvan je weet dat anderen ervan zullen smullen of geïnspireerd raken. Een onverwachte vakantieliefde, dat ene slippertje op je werk of een geile ervaring met je partner.

Voorspel
Een maand lang zullen we een erotische fantasie of belevenis in voor het weekend als blog plaatsen. Op een lekker spannend tijdstip. Net voor het slapengaan. Als voorspel of om heerlijk bij weg te dromen.

Kom maar
Mail ons je fantasie of belevenis. Onze erotische gastblogger vormt jouw inzending om tot een mooi en geil verhaal. En natuurlijk blijf jij anoniem. Je kunt mailen naar: actie@viva.nl

CC foto: evitbolt