We’ve got them: dit is het koppel van wie het aanzoek ‘per ongeluk’ op de kiek werd gezet

Ruim een week geleden fotografeerde de Amerikaanse fotograaf Matthew Dippel een stelletje op de top van een berg, net op het moment dat de man op één knie zakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Matthew probeerde na het nemen van de foto het stel te zoeken om over de speciale foto te vertellen, maar hij kon ze niet meer vinden.

Via social media begon hij een zoekactie naar het koppel: en dat werd beloond. Charlie Bear zag de foto namelijk voorbij komen op een lokaal nieuwsstation en nam contact op met de fotograaf. Het blijkt om een tweede aanzoek te gaan: omdat Charlie en zijn (dubbel) verloofde Melissa van wandelen houden en hij haar om persoonlijke redenen graag nogmaals wilde vragen, koos hij het uitzichtpunt op de berg om haar te verrassen.

Gelukt

Matthew is erg blij dat hij het stel gevonden heeft en reageert op zijn instagram: ‘Van harte gefeliciteerd! Ik wou dat ik jullie persoonlijk kon ontmoeten!’

Dit was de foto waar zoveel over te doen was:

En dit is het stel:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stuck between a rock and a rock. 🏜 #arizona #upperantelopecanyon #thecrack #antelopecanyon #ispyafoot

Een bericht gedeeld door charliebear (@canklebreaker) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday to my beautiful, food loving, adventure seeking, picture 🔪 fiancé. #lookbackatit #agelikegoodcheese #ilovecheese #mrandmrsbear

Een bericht gedeeld door charliebear (@canklebreaker) op

En dit is waarschijnlijk het eerste aanzoek, eerder dit jaar:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Instagram
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.