Deze gewoontes doen je sexleven geen goed

gewoontes sexleven

Mis je de spanning in bed? Dat kan zomaar liggen aan enkele – op het oog onschuldige lijkende – gewoontes. LotteLust vertelt je welke routines je moet tackelen om het lustniveau omhoog te – eh – krikken.

In pyjama slapen

Mannen hebben niet zoveel stimulans nodig. Laat slaapkleding dus niet tussen jullie in komen. Letterlijk. Wanneer er minder kleren in de weg zitten en je toch al lepeltje-lepeltje ligt, leidt dat vanzelf naar meer… Lees op LotteLust nog 6 voordelen van naakt slapen. 

Rommelig

Rommel je liever wat vaker tussen de lakens? Rommel dan wat minder in huis. Een bende zorgt voor stress en stress verlaagt je libido én de kans op een hoogtepunt. De enige beestenboel mag voortaan plaatsvinden tussen de lakens.

Uitstellen

Ben jij de ongekroonde koningin van het uitstelgedrag? Dan is de kans groot dat je ook jullie sexsessies blijft verzetten. Ja-ha, die zijn nodig om je relatie spannend en intiem te houden. Draai je je liever naar de muur dan naar je partner na een lange avond? Kom op, van een quicky van 15 minuten wordt niemand slechter… De lekkerste standjes voor een vluggertje vind je hier.

Smartphoneverslaafd

Staren jullie altijd een halfuur geluidloos naar jullie smartphones voordat jullie op één oor gaan? Die verslaving doet over het algemeen weinig goeds voor je relatie, maar in het bijzonder ook bijzonder weinig voor de passie tussen jullie twee. Uit een onderzoek uit 2016 blijkt dat 70 procent van de stellen vonden, dat ze niet goed konden connecten met hun geliefde doordat hij of zij te vaak en te lang geplakt zat aan het mobieltje.

De kids in jullie bed laten slapen

Af en toe kan het wel, maar elke nacht? No way! Kinderen moeten leren om in hun eigen bed te slapen. Papa en mama hebben hun quality-time nodig!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Tekst LotteLust | Beeld Sanoma beeldbank
LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.